About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Tuesday, June 22, 2010

rupanya aku masih ta kuat lg menghadapi dugaan ini..

aku tau,lately ni aku banyak post about perasaan n jiwa aku..
lantak korang la,korang nak baca ke x..
who care..
aku pnye blog,suke aku la nak taip o tulis sal ape..
seriusly,semakin aku nak lupakn,semakin sgt kuat teringat kat dy..
sampai mimpi2(sumpah ta tipu)
sampai sblm tdo,aku mst doa,jgn mimpi dy lg,tlg la..
tp still muncul gak dy,,nape weyh!!!
pas2 g baca kat wallpost dy,jap ag jeles,pas2 tacing,,
argh! kenapa mesti aku?

kenapa msti aku?
ta kuat nak lupakan dy..
ta kuat nak buang sume kenangn dy..
ta kuat nak buang wajah dy..
ta kuat nak buang sume memori kami..
aku ta kuat!!!!!!!!!!!!!!!
tp kwn2 aku kate,aku kene kuat..
tp aku masih cuba,dan setiap kali aku cuba pasti aku tersungkur sbb berperang dgn perasaan sndri,,
aku ta nak mintak ape2..
aku juz nak sume jd seperti sediakala,,,,

sape yg nak perasaan cmni..
bkn aku yg cipta perasaan 2,,
aku nak bnci pon ta leh,nak syg pon ta leh..
abs nak wat cmne ag??
dh la,ta tau nak merapu ape ag,otak sakit sgt2 ni,dada sakit..tp dh sapu minyak angin,,mata dh ta bole nak bukak dah,sbb dh sembab sgt,,
nyte..

-update- 7.00 pm

cemburu..

ok,aku tau,aku ta ptt nak cemburu sbb dy pon bkn bf aku ag dah..
aku tau 2,aku tau,,ta pyh nak ckp banyak2 kali..
masalah skrg ni
setiap kali aku login fb,
aku mst nak bukak wall dy
kdg2 aku tahan je hati ni ta nak bukak,
konon2 cm tabah la sgt hati 2..
tp last2 hancus,,
bukak jugak sblm aku nak off9..
2 pasal aku add dy balik setelah aku remove dy dr fb aku..
padahal dy bkn komen ngn pompuan lain pon,,
dy komen ngn mmber aku jew,,
mmber class aku,,
so aku tau,mmg ta sepatut2nye aku jelous rite?
tp knape aku mst nak jeles..
KENAPE???
huish....bile la sume nak berakhir kan??
aku dh rasa lemah sgt nak menghadapi semua ni...

No comments: