About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Wednesday, July 14, 2010

aku ta jelaous okek!!

ni lebih menjurus kpd luahan diri sndri,,(blog aku,suke aku la nak meluahkn pe2)
so,kalo rasa ta nak baca..ta pyh baca pon ta ape..
ayat tuk sedap kan aty sndri,,
so aku ta jelaous ok!!
(haha,tp kdg2 rasa nak nagis kot kalo tgok dy kumen2..sudah2!!! jgn buang air mata tuk lelaki cm 2!!)
dlm hati ni asik ckp "lantak ko la"
haha,ta kesah la nak post kat wall sape pon,nak kumen kat status sape pon..
dah ta heran dah,,sbb aku dh jnji ngn diri aku,
pe yg aku jnji,bia la ia rahsia diri aku jew...
aku pon ta nak musuh2 ni..
lebih baik aku wat derkk jew...
dh tentu2 ta menyakitkan hati aku...
thumbs up 4 me..
sbb berjiwa kental..hoho..
so2 to ko,selamat semuanya... :)

dah alang2 aku tulis post ni..
aku nak bls balik post yg abg aku tulis kat blog dy 2..
wat abg:
sowi ok kalo pertanyaan 2 wat abg mara sgt2..
mane la nak tau sal D* n A*** tu..
dan mane nak tau gak kalo abg ta suke amk tau hal org..
padahal adk juz nak tnye khabar kwn2..
ok,mls nak membebel pnjg2..
wat sakit hati jew sume nye..
sayonara!!!

LOTS OF LOVE,



No comments: