About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Friday, July 16, 2010

buat2 ta hengat 16hb..ops!!!

kalo ikotkan mata ni..aku dah nak lelap dah..
di tambah ngn pedih kat bawah mata ni ag..
ta tau la nape,kne gigit serangga kot..
mcm kne gigit charlie plak pedih nye..
aku hanya mampu sapu minyak gamat jew..
mls ah nak jmpe dokter,,huh!
nak update blog ni jap,pas2 bru leh tdo ngn lena,,

okey2..
sapa tau tarikh harini bape ari bulan??
uish2 ta pyh la ckp kuat2..aku ta nak tau pon tarikh 2..
(sengal..dah tanye pas2 ta mau tau)
haha,kalo dulu ye la,aku menanti2 setiap 16hb..
tp sekarang kalo bole,aku ta nak 16hb tu wujud dalam kalender..
bole x trus lompat 17hb??
kalo la aku ada kuasa doremon,sure aku akan padam 16hb tu..
so pas 15hb trus lompat ke 17hb..wakakakka..
so,be alert ya,sape2 nak lamar aku,plzz22 jgn 16hb,,
cnfrm akn ku reject!
gile babeng,sape nak lamar ko giler..
ceh! perasan plak minah ni..
tp ta pe la.bkn slalu pon sumetimes jew..
btol x kawan2...
rasa2 cm nak makan kek la sok,nak celebrate 16hb ni sowng2..
kah2,nampak sgt ko dh mereng kan macek..
ta nak engat pas2 nak sambut plak..
ada ku kesah?aku ttp nak mam kek blueberry..
sbb kempunan tau,ayah aku yg tersyg telah menghabiskn kek 2 tanpa menyimpan sedikit pon..
pergh! ta pe2 sok,mst dapatkn kek 2 utk anak tekak sndri..
dah citer sal kek plak..
ta padan ngn diet aku ni...

so the conclution,saya rindu kat 3 org macek ni...jeng..jeng..jeng...


wassalamm..adios!

LOTS OF LOVE,



No comments: