About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Tuesday, July 13, 2010

masjid jamek ;)



harini pg2 ag mak aku dh gerak sbb nak g masjid jamek..
takut lambat kan..
haha,last2 lambat gak weyh,bising dah mak aku..
gerak kol 9.30 then park keter kat ktm klang..
then ke sana nek train la..
mak aku beli tiket ke bank negara terus..
aku slalu trun kat kl sentral..
mane aku tau..
pas2 kn kat ktm kan skrg je 'ladies coach'iaitu tempat duduk yang dikhaskn tuk wanita sahaja..
tp ada jugak laki2 yg ta tau malu 2 selumber derk je masuk..
mmg muke tebal to..
ada 2org ni muke negro ke ke pakistan ke hape tah...
dok kat ladies coach 2 la,pas2 ada pompuan india kot,tego la..
skali laki 2 leh menjawab2 balik..nek angin la pompuan india 2..
then leh gado..pegh!!!
dah la pompuan india 2 dok kerusi sebelah aku,then negro 2 dok depan aku..
then mak aku dh cuak,smpai lupe nak trun kat stesyen mane,,aish!!!
pas2 leh lak trun kat stesyen KUALA LUMPUR..
then conpius jap,mane arah tuju nye ni??
adoyai..then tanye2 la org,padahal train yg kami naik 2 trus ke bank negara la..dah 1 hal lg,nak kne tgu balik..
tuk ke stesyen yg seterusnye ke BANK NEGARA..

then jalan la kaki smpai ke masjid jamek,
ta tau arini bape kg dah trun,,
lenguh owh 1 bdn,,


then shopping2 beli tdung syria,inner syria,kain ela cotton..
tah hape g tah,banyak sgt,,
then kol 5.00 bru ke ktm then tgu train yg bapak pnye lama..
perot aku dh menari ghazal,,sgt lapar!!!!
nnti aku post bnde2 yg aku beli wokeh!! :)

LOTS OF LOVE,



No comments: