About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Tuesday, August 10, 2010

puasa :)

alhamdulillah,allah masih panjangkan umor aku n family aku tuk kami sama2 menyambut bulan yg penuh berkat iaitu bulan ramadhan..ta sabar rasa nye nak sambut kedatangan 2..haha..perkara paling rndu mst la nak sahur n buke pose ngn kwn2..sgt rndu nye tym 2..wat asgment smpai ke sahur semata2 takut terlajak sahur nnti,pas2 bgun pg2 subuh 2 dh lari2 ke bilik basuh tadah air sbb nak rebus telor n megi,2 kalo rajin,kalo dtg mls 2 mkn biskut ngn air milo jew,,pas2 smbung tdo sementara nak bgun p clas kol 8..cm 2 la rutin harian selama sebulan,kalo sgt2 letih,mmg la ta bgun sahur..pas2 kalo balik dr clas cnfrm tdo smpai la kol 5 lbeh bru tergedik2 pk nak mkn pe tuk buke pose,,pas2 kornag engat x?kite wat asgment jenglot,smbil 2 mam kerepek n minum air teh smbil pasang lagu raya,,haha..mmg terasa btol mcm anak perantauan tym 2..1 mlm ta tdo sbb nak kne anta asgment 2 besok wlaupon dy dh bg asgment tu,2 mgu yg lpas,tp bile nak anta besok,bru sume kelam kabut,tym 2 la nak pk dialog,nak wat citer sal ape,,very funny!! n i really2 miss that moment..pas2 ag kalo g bazar ramadhan beli juadah berbuke pose cm nak wat kenduri kawin,bapak pnye banyak..last2 ta makan..mambazir jew!!! org puasa kurus,kami puasa makin besaq..argh!! ta leh nak story banyak2 sbb rasa sebak sgt2 dada ni..kang aku nangis depan laptop ni plak..

to family,sahabat handai,semua umat islam:selamat berpuasa..mohon ampun dan maaf andai ada terkasar bahasa dan terlanjur bicara,semoga ramadhan kali ni membawa seribu pengertian dan membawa kegembiraan buat kita semua.. :)

1 comment:

Anonymous said...

The ed hardy clothes style has Christian Audigier lived much longer than its counterparts from the 1980s ed hardy shoes ; it may be because of its relatively ed hardy outlet inoffensive style or because people just love animals ed hardy , but it's less frowned upon ed hardy Bikini .Today you can find high quality blanket and sheet sets in a ed hardy Hats cheetah print. These are common enough that you could even go to ed hardy swimsuits a department store and find them, so you should have no problem finding cheetah ed hardy clothing printed sheets and blankets if they are what you are looking for. Ed Hardy Glasses These can be a great accent to a more contemporary home theme, though obviously are not great for homes that are more conservatively or classically decorated. Curtains that have this type of pattern are more difficult to come by. You may have to go to interior design specialty stores, or look online order to find curtains with cheetah spots printed on them. However, in most cases if you can find them, they are usually not very expensive.