About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Sunday, September 26, 2010

de palma hotel :) + accident :(

25 sept 2010 sabtu

clas nyah,ta pernah ag aku g open house kat hotel..
haha,so mmg very2 excited to go there..
sehari sblm nak p dah bincang ngn mmber dlm fb..
mengikut perbincangan,aku,piza n comek nak p..
tp last2 nye aku n piza je yg pg..
comeck ta tau la dy kemana..
biasa la kan mek,jnji ngn dy aku dh phm sgt...

otw nk g de palma hotel 2,
bole plak accident kn..
mmg cm haremm..
leh lak mmber aku c piza 2,langgar bontot swiff..
aty aku dh berdebar2 rasa nak tercabut dh kot masa 2..
ye la kn,ta pernah aku melalui situasi cm 2..
pas2 brnti tepi la kn,tgok2 2 org laki,,hehe,.
so aku pk pon dy leh la consider kn..
tp hampeh..nenyusahkn kteorg ada la,,
nak no phone dh bg no phone..
engat kn nnti2 la dy kol..
ta smpai 10 minit dy kol,
pas2 kol ag,mmber aku dh la ngh drive,ta phm2 pe mamat 2..
pas2 kan leh plak cri kteorg kat de palma hotel...
pdhal kami bru je smpai,duduk pon ta ag,
leh lak mamat 2 mara2 suh trun kan..
so,kami dgn ta mkn lg,ngn lapa nye trun la jmpe mamat 2..
owh,sebelum 2 sesat mencari de palma hotel selama 11 jam,,haha :)

ok,so,kami pon trun la kan jmpe mamat 2..then dy ta puas aty gak,dy nak p bengkel la 2..
padahal kami dh ckp kn
p baiki sndri,pe2 nnti claim kat pza,,haha..
dy ta nak,nak bwak kteorg g bngkel gak,sah sewel mamat 2..
so,nsb bek la mmber pza,safwan name dy..
nsb bek ah dy ada,so dy leh la handel mamat2 yg menyakitkn mata aku ni.,,huh!
then safwan 2 kol mmber dy suh bwak g bngkel yg berdekatan..
so,kami pon g la survay tnye kat 1 kedai ni,harga nak btol kan kerosakan 2,,
harga nye rm120..tp mamat 2 ta puas aty ag,nak g kedai mmber dy kat bt 3..
bapak jauh!! so kali ni mmg kami sudah tidak terlarat nak melayan kerenah dy..
then kami ber4 bincnag,juz bg wet rm120,then selesai ari 2 gak,
pas2 amk wet trus ok,dasar laki 2 nak duit jew..
dh la menyusahkn kami sume,mmg2 cm bangang..
so slpas kami sume rushing p de palma hotel balik sbb mmber2 aku dh menunggu..
2 je cerita tuk hari ni sekian :)

so layan la pic comel kami k :)

No comments: