About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Thursday, September 2, 2010

tlg berhenti berharap!!!

aku rembat berukband ayah aku ni,sbb laptop aku ta leh connect wifi lak..damn it!!
leh gler aku kalo 1 hari ta on9..haha
2 pasal aku kne taip cepat2 then letakkn balik ke tempat asalnye sbb nnti kntoi ah ngn ayah aku..

background music:ruang kedua

akhirnye aku surrender a.k.a give up memain dgn perasaan ini,sesungguhnye aku sudah tidak mampu bertahan dah,
mcm2 cara yg aku buat tuk melupakan dan terus melupakan,dan dlm masa yg sama masih berharap semuanya akan kembali
seperti sedia kala tp ternyata harapan hanya tinggal impian dan juga mengharapkan sesuatu yg tak pasti,,

yg pasti aku membuka pintu hati tuk give up dgn perasaan aku
bila kwn aku ckp cmni"bia la hanya allah je yg tau betapa ikhlas nye kita"
ye! hanya allah je yg tau betapa saya cinta kan kamu..
dan sbb i2 sy masih berharap allah membukakan pintu hati kamu tuk beri saya kesempatan kedua..
walaupon sy tau i2 mmg tidak akn pernah terjadi..
dan sekarang aku hanya mengambil langkah penyelesaian dgn membiarkan waktu yg menamatkn semuanya..
setaun?dua taun? bia la waktu yg tentukan..
pe2 perkara yg berlaku dlm waktu 2..
aku sudah siap sedia tuk kuat..
yeah! semangat!
sbb manusia ni kalo ta kne kat btg idong sndri dy ta rasa
so bg aku bia la takdir dan waktu yg tentukan semuanye..
lg pon skrg aku dh pasrah,cume kdg2 2 tergugat gak keimanan aku ag2
bile time rndu la sgt2..
nsb bek aku dh buang no phone dy,,
so ta leh la nak msg ke hape kn..
pic pon sume dh buang,so mmg ta leh nak wat hape la,,
2 pon mmg btol2 kuat la nak buang kn semua 2..
tahniah tuk diri aku!! yeah!

No comments: