About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Sunday, October 31, 2010

JANGAN MENCARI TERLALU SEMPURNA (DR.FADILAH KAMSAH)

salam sume!!
arini aku nak share 1 entry yg aku jmpe dalam facebook,
tgok tajuk je dah tertarik..
so,aku harap,entry ni mmberi manfaat tuk korang dan juga tuk aku :)

BUAT PEDOMAN BERSAMA.

Jika kamu memancing ikan.... Setelah ikan itu terlekat di mata kail, hendaklah kamu mengambil ikan itu.... Janganlah sesekali kamu LEPASKAN ia semula ke dalam air begitu saja.... Karena ia akan SAKIT oleh kerana bisanya ketajaman mata kailmu dan mungkin ia akan MENDERITA selagi ia masih hidup.

Begitulah juga ......... Setelah kamu memberi banyak PENGHARAPAN kepada seseorang... Setelah ia mulai MENYAYANGIMU hendaklah kamu MENJAGA hatinya.... Janganlah sesekali kamu meninggalkannya begitu saja.... Kerana dia akan TERLUKA oleh kenangan bersamamu dan mungkin TIDAK dapat MELUPAKAN segalanya selagi dia mengingatmu....

Jika kamu menadah air biarlah berpada, jangan terlalu mengharap pada takungannya dan janganlah menganggap ia begitu teguh.... cukuplah sekadar keperluanmu.... Apabila sekali ia retak.... tentu sukar untuk kamu menambalnya semula.... Akhirnya ia dibuang.... Sedangkan jika kamu cuba memperbaikinya mungkin ia masih dapat dipergunakan lagi....

Begitu juga jika kamu memiliki seseorang, TERIMALAH seadanya.... Janganlah kamu terlalu mengaguminya dan janganlah kamu menganggapnya begitu istimewa.... Anggaplah dia manusia biasa. Apabila sekali dia melakukan KESILAPAN bukan mudah bagi kamu untuk menerimanya.... akhirnya kamu KECEWA dan meninggalkannya. Sedangkan jika kamu MEMAAFKANNYA boleh jadi hubungan kamu akan TERUS hingga ke akhirnya....

Jika kamu telah memiliki sepinggan nasi... yang kamu pasti baik untuk dirimu. Mengenyangkan. Berkhasiat. Mengapa kamu berlengah, cuba mencari makanan yang lain.. Terlalu ingin mengejar kelezatan. Kelak, nasi itu akan basi dan kamu tidak boleh memakannya. Kamu akan menyesal.

Begitu juga jika kamu telah bertemu dengan seorang insan..... yang pasti membawa KEBAIKAN kepada dirimu. MENYAYANGIMU... MENGASIHIMU... Mengapa kamu berlengah, cuba MEMBANDINGKANNYA dengan yang lain. Terlalu mengejar kesempurnaan. Kelak, kamu akan KEHILANGANNYA apabila dia menjadi milik orang ain Kamu juga yang akan MENYESAL....

p/s:buat MR.R,aku mmg ta bole nak jd sesempurna mcm ko nak..dan dari hari kehari aku makin redha dgn atas apa yg terjadi,aku dah cuba yg terbaik tuk menjadi apa yg ko nak,tp allah lebih mengetahui segalanya,dan semakin lama aku semakin pasrah dalam melalui kesulitan ini,doa aku,semoga ko dpt mencari WANITA yang sempurna yang ko nak..terima kasih di atas sume kasih sayang yg diberikan.. :)

Thursday, October 28, 2010

ym ngan budak yg ngah sibok2 nak siap kan report..

aku dh habis idea nak merapu meraban,,
otak aku ni serabut ngn macam2 jenis msalh..
dah bosan nak tulis about the prob..
so aku rasa nak tulis entry yg comel2 ari ni :)
setelah sekian dan sekian lama aku ta bukak ym au..
semalam aku bukak ym,2 pon sbb pacek faris 2 nak off fb then suh chat memalui ym je la..
then aku pon,sign in la..
tp cm haram..ye la,dh lama ta bukak,sejak2 bape bln yg lps,ym pon dh mengong..
try la bebanyak kali,pas2 bru leh sign in,,
horray!!!
ta borak apa pon..
juz melepaskan kebosanan then kami men lukis2 :)

tgok jom!!
comel rite?aku yg lukis tau..faris hanya melukis bukit bukau jew :p

Wednesday, October 27, 2010

dugaan lagi :(

ya allah..
kenapa ta abs2 dugaan buat hambamu ini..
kdg2 aku rasa sgt2 tidak kuat dah nak lalui dugaan ni..
pas selesai 1 msalah,ada je masalah yg lain..
hurmm
bila la semuanye nak habis..
too bad :(

bile tym2 tension cmni,aku sgt merindu kat saat2 kat poli dlu :(
mood:sedih..

Friday, October 22, 2010

cerita makan lagi..

ada 2 cerita pasal makan..
2 jenis makanan yg berbeza..
pergi bersama org yg berbeza,op coz!!

date:20102010
location:walk side,shah alam..
name the restaurant: ta hengat~ wee..
:with my darlings - darlings..

tujuan perjumpaan,op coz la sbb rindu kan..ta de sbb lain ok..selain i2 gosip2,gado2,plan nak wat reunion ..tp tade kata putus ag,,tgu persetujuan org lain ag..
ok,citer sal makan,aku makan chicken chop + air bandung,,dok ngadap menu 2 pnye la lama,sampai waitress 2 muke cm nak mara jew..last2 aku order 2 je pon..nurul mam chicken chop+ice blanded coklat,nina lak chicken chop+limau ais..mls la nak story mory berjela2..tgok gambar je,bia korang terliur..agak2 teringin pg mam sndiri..haha,jgn lupe ajak aku skali,aku bab2 mkn ni op coz aku x tolak ;)

chicken chop..makan sampai muncit~

harus la ada owner chicken2 chop tu dr kiri:nurul,nina,ekin(aku la 2)


cerita makan yg seterusnye plak,


date:10102010
location:jeram,ikan bakar..
person yg terlibat: my family


harus ada la selitkan muke org yg bayar mkn ;)

sedap ta terkata2

perlu ye buat mulut sama mcm ikan yg nak dimakan 2

p/s:pasan ta dua2 tu tarikh dy cntik kan,,i like!!!



Thursday, October 21, 2010

batak sekejap..

hp berdering lagu if we ever meet again
pemanggil:nad (celcom)
(dlm hati)
minah ni nak hape plak..

aku:ha..hape?
nad:jom teman aku makan kat mamak.
aku:mamak mane?
nad:kapar ah..
aku:weyh,mamak kapar aku ta nak ah(belagak)
nad:abs 2 mamak mane?
aku:nnti pk la..
nad:ok,aku amk ko..
aku:wokeh..

lebih kurang cm 2 la perbualan kami..

setelah 15 minit(bapak lama aku tgu)

kami terus menuju ke mane tah,tade arah tuju ag..
sampai simpang,aku tnye ah..
nak g mane ngok..nak g meru ah..
setia alam sudah lepak MK fatimah..
so,trus je la ke setia alam..
(batak gler nad ta pernah sampai..wakakaka)
kami juz mam roti canai n teh ais..
pas2 g kedai pet..kedai haiwan la,,
tp kebanyakan dog je yg dy jual..
tp dog yg mahal la...tp sumpah sgt2 comel weyh..

after that..g lepak kat starbuck plak..
ha..bru sesuai ngn tajuk aku 2..
batak kejep weyh..
mane penah aku minum starbuck..mahal beb..
ta mampu aku..so dh nak nak p..
follow sudah..
order 1 air je,,then kongsi sudah..
dah kata sharing is caring..
2 pon mengah nak abs kan..
i2 je aku nak citer pon,,
tp mukaddimah,pnjang berjela..
haha

lets see the pic auwww~
lamanye la aku ta mam roti telur

muke org lapa tahap gaban..

sile tgok pp yg makin memboolat..tq ;)

gambar paling batak di dunia..air coklat 2 sedap..ta tipu

last skali,bersama askar tersyg,,azie tlg jelez..plz.. :p

ku bersyukur kepadamu..



alhamdulillah..
hanya i2 saja ucapan yg mampu aku panjatkan,,
syukur,rasa2nye,,hati dah ok,jiwa dh ok,minda pon dah ok..
bia la hati dan perasaan ni je yg merasakan sendiri..
hehe..
cmne aku spesifikasikan yg ia nye sudah ok?
aku makan manyau,asik makan jew..
2 makne nye aku senang hati..
pasni tade la org tego2 bdn aku susut ag,,hahamcm aku ckp kn
"kdg2 kite perlu berpura2 tuk kebahagian dan kesenangan org lain"

kdg2 ni,aku terpaksa pura2
utk tidak merisaukan family dan kwn2 aku..
tp skrg aku 100% sihat ok!!
no more crying2 no more miss2..
haha,,gd job!
teruskan membenci!!
ni je 1 cara yg mampu aku buat tuk terus lupekan dy,,
i'm sorry :'(
niat aku baik ok..

p/s:hope kehidupan baru ni lg tenang,,yeah!! sy bole blog dan berfb sesuka hati tanpa memikirkan perasaan org lain lg!

Wednesday, October 20, 2010

20102010


wah!!
cantik kan tarikh ni..
nsb bek ari ni hari rabu,kalo ari sabtu ahad..
mmg org sume pakat berebut2 nak wat majlis perkahwinan..
sempena tarikh yg cantik in..
aku nak ucapkan selamat hari jadi kepada mmber baik aku yg sowang ni iaitu SAIYED MOHD IKHWAN yg ke 21
may allah bless u,smoga d pnjngkan umor dan di murahkan rezeki..
jaga askar syg aku 2 elok2 eh..

tuk abg halim devotees yg juga menyambut hari jadinya pada hari ni..
selamat hari lahir :)
hope devotees trus success..

Friday, October 15, 2010

ta mungkin aku jatuh cinta..


leh ta nak ckp perasaan aku ngah kusut??
tp ta tau sbb apa?
gile kan??
argh!!
mst korang bosan kan masuk blog aku ni,asik stress ja..
hukhukhukhuk..
sian kat korang..
(kdg2 2 ada plak org baca blog aku kn)

ok2..
nak menafikan hati sndri..
ta jatuh cinta kot??
tp tersgt rndu ni,btol ta tipu..
tau la dy bz,hukhuk,ttbe rasa cm diri terpinggir plak kan,,
ta pe2,,nnti kalau engat,kite ym okek?
bole merapu meraban smpai kol 4 pg..
tp bile tym world cup,haram..tgok bola je lebih,,mencik2..
hohohoho..ttbe aku rndu saat 2..
ni yg aku menyampah kalo dok sowang2 ni,sume bnde kalo bole nak diingat..
hehe..ta sabar2 nak dok dlm 1 negeri..
aleh..mmg ah 1 negeri tp daerah jauh2 nokk..
sama je cm dok lain2 negeri :(

dh2 la,jom layan lagu yang sempurnakan ku.. auwww~


"Bila kau jauh aku slalu rindu,bila kau ada hati kan berbunga"

Thursday, October 14, 2010

berat hati ..

aku bukan ta hepi aku dpt sambung belajar..
aku hepi giler2..
dah tentu 2 rezeki aku kan..
dan niat aku jugak ingin lari dr kisah2 silam dan semua kenangan2 aku dan ingatan2 aku terhadapnye..ecewah~
mmg la org ckp
"kin,lari ta kan menyelesaikan mslh"
ye btol..tp bg aku lari leh membawa sedikit ketenangan pada aku..
mencari enviroment baru,cri kawan2 baru..

tipu la kalo aku ckp,aku ta sedih tinggal askar2 aku kat cni..
sapa nak melayan kerenah aku nak mam big apple,nak g mam kfc,nak g karok,nak g soping moping,nak g gedik2,nak gosip2,nak gado2,nak tacing2..argh!! so hard to me 4 this tym..
nak bgtau mereka pon mmg ta smpai hati..
baru je nak rapat2 balik,ye la dlu aku kat sabak,nad kat johor,azie kat bangi..
lani sume dh menetap disini,aku lak terpaksa berhijrah lak tuk meneruskan pengajian aku..
tp demi niat dan cita2 dan harapan *kemain ag ayat aku*.
tp kata2 ko kan wan,buat aku btol2 mengalirkan air mata,,so tacing..

*klik tuk tumbesaran*

pe2 pon aku ta bg tau ag kat askar2 aku 2..
mls la nak kaco depa ngah exam ag kan.,.
kang aku nak dekat2 p aku bgtau la..
kang kecoh lak depa kalo aku ta bg tau..aish!!
lup them much much..


Wednesday, October 13, 2010

semoga bahagia ngn gf baru :)


bile aku baca blog cik reena ni cm dpt 1 kekuatan plak kan,ye la,aku penah kene maki sbb tulisan aku dlm blog ni la,nak tuju kat org lain,org len terasa apakan nasib kan3? so sejak dr hari 2 aku sgt berhati2 dlm penulisan dlm blog ni takut ada org terasa ag..what the fish!! so aku pon tulis la ngn berhati2,dh aku tulis pnye dh abs2 cover ni pon still de ta puas hati ag,,
biasa la kan,mane leh nak puas kan hati sume org,,tol x?
thanks cik reena kerana telah mmbuat aku berani meluahkan ketidakpuasan dlm blog aku ni,,haha,.

ok pls2 back to the topik ekin,ko ni selalu lari topik la..
tipu la kan,kalo aku ta tersentap setelah aku mendengar apa yg di beritahu oleh (sejenis orang)..mau nak lucut jantung aku,sbb 2 la perkara yg paling2 aku takut nak dgr..tp nak wat cmne,aku dh dgr n tau pon,kecewa nye hati aku ALLAH je yg tau..air mata aku ta dpt nak menceritakan segalanye :'( sudah2 ta mo ngis ag,,dush2!!
so semenjak dr hari itu (11hb) aku dh stop tuk fight ur love sbb dh sgt2 give up!! rasa mcm sia2 je mengingati dan terhegeh2 tuk 1 bnde yg ta pasti,bak kata mmber aku,kalo dy syg kite..dy ta kan buat kite cm ni..so aku kne tau dy dh ta syg kan aku,,plz wake up ekin!!! bgun dr mimpi dan angan2..bia la takdir yg maha kuasa yg menentukakn,skrg juz fokus to my life..bz2 kan diri..buat2 hepi..cm 2 bgus kn?

so,to him semoga berbahagia ngn gf baru k..harap2 la dy jaga ko lebih baik dr aku jaga ko,hope ko dpt pe yg ko nak dlm hubungan 2,aku doakan semoga terus2 dan terus bahagia okek..n 1 more thing to another person,selamat bertunang :( salah2 wat emotion muke plak..selamat bertunang k :)

Tuesday, October 12, 2010

alhamdulillah..akhirnya :)


ta sangka pon leh dpt,sbb semalam sob check ta dpt..
pas2 aku check ag ta dpt gak..
mmg hampa la jugak..
pas2 td saje je la gatal2 tgn nak bukak website poli..
sekali tgok status
"TAHNIAH! PERMOHONAN ANDA BERJAYA"
aku pon menjerit2 melompat2 la kat mak aku,
smbil 2 air mata aku mengalir..
motif???
haha,agak kecewa skit la,sbb aku target dpt poli seberang prai..
ye la,ta expect leh dpt poli ungku omer
sbb poli 2 kan dh primer,so sistem sume dh kira cm u la kn..
aku ni dh la ta pandai(rendah diri ok)
ta tau la cmne idup kat c2..
dlu masa kat psis.manja,,sume lecture dh suapkan..
tinggal telan je,,hehe
ni amk diploma ni mst sume wat sndri..
ta leh pk ag nak idop cmne..
pe2 pon to all my fwen yg ta dpt ag 2..
aku doakan korang dpt,dan msti dpt..
kite bg ramai2 geng kite kat PUO k..


thanks 4 ur support wink wink..

budak kecik aku dh besar la..hehe


bosan la blog aku ni,asik luah felling2 je kan..haha
kali ni nak citer sal adk angkat syg aku yg sorang ni plak..
td aku kol la dy kn..
sbb de kol free..
kalo ta de mmg harapan la nak kol..
manyak lak wet aku kn,,
pas2 terkejut la aku kan,sore sumpah dh lain,,
ye la,dh akil baligh kot.. :)
pas2 dh pandai lawak2 kene2 kan aku plak..
bahagia nye weyh,,ececeh..
then aku terpk jap..
"ekin,adk ko 2 dh form 5 bukan form 1 dah"
haha..
ye la,aku masih anggap dy amirul form 1 dlu,mmg ta sama dh la kan..
dlu comel,,skrg mane sesuai di panggil comel dah..
hensem la kan..
dlu form 1 skrg dah form 5..
dlu budak kecik aku,sekarang dh budak besar aku..
sedar ta sedar dah 4 taun masa berlalu,sungguh cepat kn..

mood:lagu kau sahabat kau teman..rindu kat arwah mohd norhafiz shah :( dah 6 taun dy tinggal kami..semoga rohnya di cucuri rahmat,,al fatihah...

Monday, October 11, 2010

soping ag kat sunway..

asal lately ni asik g sunway je..
dlu2 ta pon..
pelik x?pelik x?
ta pelik?okey :p

btw,baru2 ni aku g sunway..
sbb?? bersbb okek..
bkn saje2,,haha
sbb aku nak g beli hadbag yg aku admire 2 ah,,
duet dh ckup,so mmg mengedik2 ah nak g beli gaks..
aku g bedua je ngn nawi..
(thanks nawi sbb teman aku..plus2 la syg ko..haha)
aku g nek ktm je,,smpai batu 3,
then nawi amk so merempit ke sunway trus..
lama dh ta jd minah rempit sejak 6 bln yg lalu..(sejarah2)
sumpah! teruja smpai jerit2 ats moto 2..haha

seterusnye misi pengembaraan bermula..
isi perut yg dh heboh2 minta diisi..
pening pale nak mam pe kn..
jalan pnye jalan then jmpe A&W..
ye2,,nak minum float..so kami mengambil kputusan mam at c2 jerk..

setelah perot kenyang + muncit,,haha
aku ngn nawi pon g ah melilau2 cri kedai 2..
sumpah aku ta engat.,.
so men redah je la..
nsb bek jmpe nokk..
yes!!
then pe ag trus rembat la i2 beg..padahal beg tu harga rm45..
tp cmne aku leh engat harga rm40..so sudah lari bajet..
nsb la nawi murah aty plus baik aty(maksd sama kn)
tmbah ag rm5..auwww..suke2..


dh cri beg aku 2,lepak2 duduk2,borak2 sume,,
then smbung jalan lak..
g al-ikhsan..saje tgok2 la kan,barang laki k..
bkn barang aku,so nawi ni berkenan kat beg 2 plak,,
so rembat ah,pdahal dy dengki kan..
tgok aku beli beg dy pon nak gak..
haha..hamik..wek!!
nampak kedai buku MPH..
hati meronta2 nak singgah jap..
saje nak tgok novel..
tp2 tersinggah kat buku2 motivasi plak..baguihnye,anak sapa ni..
tp aku ta beli pon..
nawi yg beli buku 2..
tajuknye : LA TAHZAN KERANA CINTA :)

pas dah jalan2 kan,leh plak terasa nak mam Jco DOnut..
huhu,beli Jco donut then balik trus la..
sblm2 2,jmpe aida dlu,them balik ngn aida n raimi..auww..

nyum nyum..mam smpai muntah..haha

Saturday, October 9, 2010

topik perbincangan di fb : pahit manis percintaan..


perbualan hangat kat wall fb aku,pasal pahit manis percintaan,,
tp aku rasa cm ta sesuai ja tjuk 2,sbb ni citer sal mereka 2 mule2 mmber,pas2 kapel,pas2 ptus,trus terputus hubungan,sgb kawan pon ta dah..2 la yg aku paham kot sal pe yg awi dedil ni post..ye la kan,,bg aku kwn leh jd kekasih,tapi kekasih mmg ta kan bole jd kawan..kalo kawan pon,ala..rasa cm hape tah,,tp lain org lain pndngn la kn..ok la.mls la nak ngomel pnjang2..nak tdo,sok nak g gedik2 kat sunway lak,,nak beli handbag baru?? manyak wet ko??!! dush2!!

Friday, October 8, 2010

aku sudah jatuh cinta!!!

harap bertenang dan bersabar,
aku bukan jatuh cinta ngn org la..
no2..(style harraz)

aku jatuh cinta kat 2 buah lagu ni la..
ari2 nokk nak dgr lagu ni..
sadis kn..
lagi satu2 dh 3 ke 4 kali aku asik tgok citer lagenda budak setan..
sedih woo..
adik aku pon nangis..
very sad..
(lari tajuk )

1- dadali - di saat aku mencintaimu..


lagu ni aku jmpe kat blog irine nadia..smbil2 baca blog dy 2 layan plak lagu ni,,mmg mambuai2 la..actually,aku ta tau pon tajuk lagu ni,then search kat pacek google..i get it!! horray!! aku saje2 post lagu ni kat mmber baik aku ni,sbb mmg betol2 kne sedebik kat muka dy,,haha..after aku post kat wall then kwn2 aku pon cilok lagu ni..siap tulis kat wall kan,siap ko nad!!

2-isma af7-aku bukan pilihanmu



lagu ni plak aku dgr kat radio kot,tp ta abs..smpat tau penyanyi dy isma af7 je,,then setelah lama sgt2,bru teringat nak cari..2 yg ttbe,melekat ngn jiwa ni plak kn..jalan cerita lagu ni menyentuh kalbu n vc dy mmg superbeb!! dan2 suke tgok fizz fairuz..dush2!!!

p/s:if nak dgr lagu ni,sila click pause kat lagu yg memekak,kat ats skali 2..tq :)

Thursday, October 7, 2010

selamat berangkat pulang ke yaman :(


arini hari khamis..
mood:sayu ok..
lagi sayu bile ttbe budak ni text ckp nak berangkat dah..
(gedik plak ttbe kn)
sbenarnye baru je dpt cntact nabil kan,,
2 pon sbb dy jmpe fb aku dalam fb senior dy(hanis)
aku pon engat mmg dh lost contact ngn nabil ni..
last aku tau dy g yaman n blaja bhsa arab kat sana,,
selebihnye 2 mmg aku sgt2 dh ta tau,,
lama gak lost contact ni,dekat 2 ke 3 taun gak la..
lama x? lama kn..
bile dpt jmpe balik 2 kira excited la skit..
haha,junior masa samj dlu kan..
skrg ni nak jmpe adk angkat aku yg ag sowng ni je ag..
amirul..
umah dekat je,tp ta pernah leh jmpe..asik ta nyempat2 je..
dush2!! dh2 ni dh lari tajuk lg..
citer sal nabil okek!! hehe

btw,ahmad nabil fikri: blaja leklok eh kat sana,jgn manyak main,,insyallah,akk akn slalu doakan nabil tanda akk slalu engat kat nabil.. take care!! miss (:

Wednesday, October 6, 2010

sekurang2nya aku berpeluang mengenali mu :)

mungkin ini memang seharus nya berakhir...
mungkin seharus nya kau tak patut disini...
mungkin juga aku yang tak patut begini....

mungkin seharusnya tak terucap kata "kita"..

cukuplah hanya "aku" dan "kau" , tanpa "kita"..

cukup kau dengan dunia mu..
aku dengan harapan ku...
tanpa "kita"

dan jika aku salah, biarlah itu jadi kesalahan ku...
"bukan kau" , ini takkan pernah menjadi kesalahan mu...

mungkin itu adalah alasan kenapa kita di pertemukan oleh sang waktu :')
dan juga kenapa ku tetap......................................................

nak tau sapa aku,kau & kite 2??
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


haha,ni aku je okek,kau 2,korang cri la sendiri..kita? sume telah di lupuskan..tett!!!

sudah! aku dh start merapu meraban,jam dh menunjukkan kol 2.36 am..dah bole pg tdo!
adios!

Tuesday, October 5, 2010

sukar..

lama dah ta post lagu2 jiwang kat cni..
lama ke?btw,aku nak kongsi lagu ila damia ni
ta kenak ila damia,ala,yg mentor 4 tu la..
aku suke minah ni sbb sore dy mmg sedap..
bengang gak la kan dy ta pat g final,,pe2 tah pnye pengundi la ta vote dy kan..
aku?mane de vote,kdg2 2 manyak lak wet aku..
jom2 layan lagu ni..
lagu ni ta de kne mgena ngn kisah hdup sapa2..
aku letak lagu ni,sbb aku minat ila damia..
terbaek!!



ayat paling besh dlm lirik ni

Aku takut aku jatuh cinta

Kerna aku seorang setia

Tapi sukarku terima

Bila dia bersama si dia

Terangilah hitam di hatiku

Cahayakan putih jiwa ini

Kerna tanpa semua itu

Aku bisa jadi tak menentu

to abg:thanks sbb melayan kerenah adk arini,sbb hanya abg je yg bole phm adk wat masa ni kan,,sumpah!! smlm mmg sgt2 down,dan arini bru leh ngadu2 kat abg,sbb smlm adk ta moh sape2 pon ganggu.

to mmber baik:aku ngerti kamu,kamu ngerti aku,aku syg kamu selamanya :) engat 2..

*salam peluk cium*

Monday, October 4, 2010

budak gemuk yg suke makan..



pelik gak kan,ramai ckp aku kurus..ceh!!
(mule nak kembang dah ni)
padahal aku mkn cm biasa je,,
tp mmg aku timbang turun pon,smpai 54kg..
hehe,susutnye aku kn..
ada gak la mmber aku tanye,ko sakit ke..
hehe,tidak2 sy sihat la..
aku ta de la diet pon,makan still manyak kot..
mlm leh lepak makan chicken chop ag ngn mak ayah aku..
pas2 tgh mlm leh mam kfc n secret recepies ag..
mane de aku diet nyah..
ok la 2,ta diet tp bdn susut,,
suke2..weeee!!!

jom tgok mknan favorite aku :-