About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Tuesday, October 12, 2010

budak kecik aku dh besar la..hehe


bosan la blog aku ni,asik luah felling2 je kan..haha
kali ni nak citer sal adk angkat syg aku yg sorang ni plak..
td aku kol la dy kn..
sbb de kol free..
kalo ta de mmg harapan la nak kol..
manyak lak wet aku kn,,
pas2 terkejut la aku kan,sore sumpah dh lain,,
ye la,dh akil baligh kot.. :)
pas2 dh pandai lawak2 kene2 kan aku plak..
bahagia nye weyh,,ececeh..
then aku terpk jap..
"ekin,adk ko 2 dh form 5 bukan form 1 dah"
haha..
ye la,aku masih anggap dy amirul form 1 dlu,mmg ta sama dh la kan..
dlu comel,,skrg mane sesuai di panggil comel dah..
hensem la kan..
dlu form 1 skrg dah form 5..
dlu budak kecik aku,sekarang dh budak besar aku..
sedar ta sedar dah 4 taun masa berlalu,sungguh cepat kn..

mood:lagu kau sahabat kau teman..rindu kat arwah mohd norhafiz shah :( dah 6 taun dy tinggal kami..semoga rohnya di cucuri rahmat,,al fatihah...

No comments: