About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Friday, October 22, 2010

cerita makan lagi..

ada 2 cerita pasal makan..
2 jenis makanan yg berbeza..
pergi bersama org yg berbeza,op coz!!

date:20102010
location:walk side,shah alam..
name the restaurant: ta hengat~ wee..
:with my darlings - darlings..

tujuan perjumpaan,op coz la sbb rindu kan..ta de sbb lain ok..selain i2 gosip2,gado2,plan nak wat reunion ..tp tade kata putus ag,,tgu persetujuan org lain ag..
ok,citer sal makan,aku makan chicken chop + air bandung,,dok ngadap menu 2 pnye la lama,sampai waitress 2 muke cm nak mara jew..last2 aku order 2 je pon..nurul mam chicken chop+ice blanded coklat,nina lak chicken chop+limau ais..mls la nak story mory berjela2..tgok gambar je,bia korang terliur..agak2 teringin pg mam sndiri..haha,jgn lupe ajak aku skali,aku bab2 mkn ni op coz aku x tolak ;)

chicken chop..makan sampai muncit~

harus la ada owner chicken2 chop tu dr kiri:nurul,nina,ekin(aku la 2)


cerita makan yg seterusnye plak,


date:10102010
location:jeram,ikan bakar..
person yg terlibat: my family


harus ada la selitkan muke org yg bayar mkn ;)

sedap ta terkata2

perlu ye buat mulut sama mcm ikan yg nak dimakan 2

p/s:pasan ta dua2 tu tarikh dy cntik kan,,i like!!!



No comments: