About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Tuesday, October 5, 2010

sukar..

lama dah ta post lagu2 jiwang kat cni..
lama ke?btw,aku nak kongsi lagu ila damia ni
ta kenak ila damia,ala,yg mentor 4 tu la..
aku suke minah ni sbb sore dy mmg sedap..
bengang gak la kan dy ta pat g final,,pe2 tah pnye pengundi la ta vote dy kan..
aku?mane de vote,kdg2 2 manyak lak wet aku..
jom2 layan lagu ni..
lagu ni ta de kne mgena ngn kisah hdup sapa2..
aku letak lagu ni,sbb aku minat ila damia..
terbaek!!



ayat paling besh dlm lirik ni

Aku takut aku jatuh cinta

Kerna aku seorang setia

Tapi sukarku terima

Bila dia bersama si dia

Terangilah hitam di hatiku

Cahayakan putih jiwa ini

Kerna tanpa semua itu

Aku bisa jadi tak menentu

to abg:thanks sbb melayan kerenah adk arini,sbb hanya abg je yg bole phm adk wat masa ni kan,,sumpah!! smlm mmg sgt2 down,dan arini bru leh ngadu2 kat abg,sbb smlm adk ta moh sape2 pon ganggu.

to mmber baik:aku ngerti kamu,kamu ngerti aku,aku syg kamu selamanya :) engat 2..

*salam peluk cium*

No comments: