About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Saturday, November 13, 2010

al fatihah buat NORHIDAYU YAAKOB..


sgt2 terkejut bile dpt msg dr atika rosman..
dy ckp hidayu yaakob meninggal ptg td akibat excident..
ya allah!
aku tym 2 bru pas mandi,sbb bru balik dr pasar,
dan nak bersaip2 nak kuar ngn askar2 aku n ewan..
sbb ewan nak blnje makan chicken chop..
sgt2 terpaksa membatalkan perjanjian kuar makan 2 di saat2 akhir..
sowi sgt2 kwn2 :(

aku pelik gak,sal kwn2 rapat aku ta cntct aku bg tau,upe2 nye aku ta bukak no celcom..
sekali aku bukak,berderet..
pas2 aku trus bukak fb lak,sbb nak mengsahihkan pe yg tika ckp..
sbb sblm 2 aku still ta bkak no celcom ag,,
aku tgok sume dh heboh2 kat fb,then bru la aku tanye kwn2 rapat aku..

pas2 dlm kol 8 cm 2,aida kol tanye nak g tgok jenazah x?
mst la aku nak pg,lg mau tanye..
so,aku siap2 la sementara nak tgu aida amk piza kat batu belah..
pas2 amk aku then trus ke skinchan,,
(dlm perjalanan,bru konvoi ngn akin n zubair)

sampai2 umah arwah,jenazah dh dikebumi kan kol 9 mlm td..
aku mmg sgt2 terkilan la sbb ta smpat nak tgok jenazah,
dh la last jmpe dy pon setaun yg lalu,2 pon masa kawen echot..
ni plan2 nak g umah ecot engat leh la jmpe sume..
mmg sgt ta sangka,dayu pg dulu..

al fatihah..smoga rohnye ditempatkan dikalangan org yg beriman,,amin..

dayu,aku terbayang masa kite kat asrama dlu,walaupon aku ta rapat sgt ngn ko,tp ko mmg seorang mmber yg baik,yg gile2..argh! rndu sgt kot tym kite kat ostel dlu..ta leh nak ckp pe2 dah,rasa sgt2 sayu :'( semoga dayu tenang disana,kami disini ttp akan merinduimu :(

p/s:ko!!! aku engat ko ta risau psal aku,sbb aku btol2 down masa 2,thanks sbb kol,lega aku dpt luahkan airmata aku kat ko..ko pon jaga diri baik2 plzz... :(

update: aku terbayang lenggok sore dayu,masa panggil nama aiman(adk dy) ye la,dlu kan tym sek kami curik2 bwak hp 3310 ke asrama,,memory banyak sgt kot..dayu!! still ta leh nak terima hakikat ag ni,tym ko ejek2 aku ngn adk angkat aku amirul,terbayang sume nye,sayu je masa ygok pic masa sek dlu,ya allah! kuatkan la hamba mu tuk terima hakikat yg 1 ni!!! :'( al fatihah :'(

5 comments:

vanillafiEStOO said...

aku kol ko bgai nk rak...
huhuhu.....sdih!!!

Lelaki Ini said...

al fatihah...
innalilah

eykn said...

mek:aku off no celcom,biasala kan,harap maklum..

lelaki ini: :'(

~deashuQin~ said...

uihhh mmg touching bce entri neh!
Al Fatihah buat kwn awak...

Anonymous said...

sume tngal kenangan aku ng dia..emmmmm msih payah nk trima