About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Tuesday, November 2, 2010

betul la pe yg org ckp"kita akn bahagia kalo kite tgok org yg kita syg bahagia"

slalu aku dgr org ckp and baca2 kat blog org je tentang perasaan 2..
tp skrg aku sndri dah rasa,,
yeah! mmg bahagia dlm keterpaksaan..
perasaan sebegini lagi tenang
berbanding fight pd sesuatu yang ta pasti..
rupe2 nye melepaskan dan redha adalah ketenangan yg paling abadi..
walauupon tipu la kalo aku ckp,
yg aku ni pasrah + kuat la sgt..
bile aku ckp je 2 perkataan 2,kwn2 aku pasti gelak berguling2..
hape,korang hengat aku ta ckup kuat ke?
we'll wait n see!!
ahaks!

ok berbalik pd tajuk di atas kan,
ari 2,cik S*** ada la tanye kat aku..
kin,aku nak tanye ni..
aku nak ko jawab jujur..
(dlm aty,pe lak dy nak tanye kan)
pe perasaan ko bile ko tau S and B kapel..
aku hanya mampu gelak weyh..
then aku jawab la: aku bahagia tgok dy bahagia dan aku tau gurl 2 leh jaga dy ngn baik,aku tgok pon dy 2 baik la(setelah aku berkawan ngn dy)
rasanye dy cik S 2 puas aty ngn aku,then dy ta tanye dah..
fuh!! selamat..
tp mmg jauh disudut hati,aku mendoakan kebahagian mereka,,
past is past,,
sume kenangan 2 kan dh lama berlalu,8 taun nyah,ta kan nak engat2 ag..
ta chill la ncm 2 kan..

ok kite tinggalkan la citer sal mr B tu..
haha..
so bored~!

MR R,
gambaq ni mencerita kan pelbagai rasa wat aku..
dan i mish that moment :(
did u remember that??
ahaks~!
chill k..

"Rupa-rupanya, walau kita kehilangan orang yang kita cintai, tetapi jika kita dapat membahagiakannya tanpa mengharap sebarang balasan, rasa kepuasan dan rasa bahagia adalah jauh lebih bermakna dan menusuk jauh ke dalam jiwa!"

No comments: