About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Thursday, November 18, 2010

CINTA




what means 'LOVE'??or dlm bahasa melayu nye CINTA..
bg aku cinta 2 manis bila ada orang yang menghargainye nye..
aku manyak dgr pengalaman cinta dr kawan2 aku..
wat masa ni tade la lagi sampai nak bunuh diri..
ada aku baca dr blog,ada yg samapi nak bunuh diri nokk..
ta ke sia2 name nye tu,,
pengalaman aku?
paling stress pon,aku akan telan ubat je sbb sakit pale yg amat sgt..
tp masih beringat la,
bodo la kot nak membahayakan kesihatan hanya sbb2 perkara cmni..

so kalo org tanye aku,cinta 2 pe eh..
1 je ayat aku BULLSHIT..
sbb cinta pertama aku berjmpa ngn org cm 2 dan berakhir jenis cm 2..
so bad..ish2..
tp aku ta salah kan sapa2,mungkin banyak kekurangan dlm diri aku,tuk mendapatkan org yg konon "sesempurna" itu..
skrg aku bahagia sbb cinta 2 aku hanya curahkan pd org 2 yg tol2 menghargai aku..
cinta aku hanya tuk family,askar2 aku,dayang2 aku n kwn2 aku..
sgt bahagia skrg!! auwww~
alhamdulillah..tp hati kne mau kuat meyh..
sbb kdg2 bnde or citer2 lame tu leh teringat lak..
bia la kan,bg aku allah je tau pe yg ada dlm aty aku..
allah je tau pe yg aku korbankan,pe yg aku fight..

"ingin ku melangkah membawa diri
kerna cinta yg dikhianati"

doakan segala2nye berjalan lancar..amin :)
lama dah aku tgu2 saat ni..
ipoh!!! i'm coming soon..
countdown!! yeaha!

No comments: