About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Monday, November 29, 2010

dengan berat hati ini aku melangkahkan kaki..




sbok sangat dok menghitung hari,bile la nak 29hb 11..ari2 tgok calender..
arini dh 29hb 11,sekejap sgt kan,ala,,rasa cm ta prepair pe2 lgsg!!
hati ni cm berat je plak nak pg,masa dpt tawaran tu tergedik2 plak nak pg..
otak aku ni dh beku kot nak blaja balik,,aish! nak ngadap coding,rasa cm ta bernyawa dah..haha
mudah2an allah permudahkan segala urusan aku besok (301110) tuk pendaftaran,rasa2nye sume borang dh lengkap diisi,cume pnjaman je ta buat2 ag..ni je la 1 je mslh aku yg ta selesai2 ag rasanye,,walaweh!! barang pon masih de yg ta packing ag ni..sumpah!! mood mmg ngah tade,rasa cm kejap sgt je ni..ta puas nak gedik2 nak ngonjeng2 ngn askar2 aku ag,ttbe dh nak kena pg,,oh! mmg ta besh..mana nak cri kat ipoh kawan segila dyorg..nak tgu cuti sem????argh!!

belom pg lg tp dh pk mcm2,hey la otak..tlg2 jgn wat saya berfikir dgn banyak..letih dah,manyak sgt pk nih..dah la,mls la nak story panjang2..baju ta pack g..bnde2 urgent ta check ag..so,nak g wat sume 2 skrg! sok cnfrm kelam kabut..

kat sini aku tinggal kan pesan tuk mereka yg tersyg :)

nad & azie:
korang yg tersayang,ta besh nye nnti terpaksa tgok korang g ngonjeng2 tanpa aku,,mmg tidAK adil!! so nak kuar tgu aku cuti sem!! jaga diri bek,jaga tnb leklok..syg korang manyak2 <3

nawi:
besh friend aku nih,aku dh packing pensel n buku tu dalam beg,aku bawak dy ikot aku p ipoh skali..minum float engat aku..jaga diri baik2,gd lunk in ur job n carrier..

nurul:
jaga diri baik2 kat tmpat org,pas dh stabil keje,leh msukkan aku keje kerajaan..haha

fatin syazana:
luv u damn much! thanks 4 everythings what's u do 4 me,i'll never forget..hanya allah yg bole membalasnya :)

sahabat2 yg lain:doakan kejayaan aku ya..
-------------------------------------------------------------------------------------------------
pesanan mereka :
fatin syazana: stdy btol2,ftn doakan yg terbaek,miss u,de pe2 g tau ftn..(banyak sgt pesanan macek ni,ta leh nak tulis sume)

aida:jga diri baik2,engat sume kenangan kita

nazira:ko ada balak,cpt2 g tau kteorg,kalo aku tgok ttbe status relationship ko ngn sapa,kiteorg ta tau,aku bom ko!! (bengong pnye pesanan)

faris:smoga slmat sampai sok,gd luck..

ntah,ramai ag la yg wish mcm2,pe2 pon thanks a lot ya..luv u'olls manyak2 :P

No comments: