About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Thursday, November 4, 2010

jom gelak guling2...hahahahhahaha

hahahhahahahahhaha..
aku rasa nak gelak guling2 sampai ke dapur weyh..
engat kan dah tade pe2 ni.,,
lepas la sume bnde,,
ta de makne nye..
still ada je ag prob..aduyai..pe la malang sgt nasib aku ni..
aku dh la ta bole weyh,kalo de kene mengena ngn that him..
aku mst tersentap..
ntah,naluri aku mmg cmni..
ta leh nak wat hape dah la..
2,3 ari lpas kusut about him..
adoyai,nyah..
cik reena,gelak guling2 sama2 jom..
what the fish!!!!

tlg la ya allah..
tamatkan la sume persengketaan ni..
amin :)

mood:perasaan aku saat ni bercampur,rasa gmbira,sedih nak gelak,,dan paling penting aku rasa menyesal know him..argh! kalo ta kenal dy,sume ta kan jd cmni,dan aku ta yah nak lari jauh2 tinggalkan sume yg aku syg kat sini,ta yah nak sakitkan aty aku,ta yah nak berperang ngn perasaan sndiri..MENYESAL weyh!!!!

3 comments:

cik reena said...

hahaha,, buduh nye gurl tuh kin,,
tayah nak layan sangat pompuan cam tuh,, wat semak idup kaw jep kin,,
ignore2,,
adohh,, jum2 gelak ...haha
dew beminat nak kawan nan kaw kot kin,,
tuh carik masalah jep an,,, ntah la,, ape yang dew hamak sangat ntah an,,

eykn said...

haha..
tah la,aku ta tau weyh,sal la org suke dengki ngn aku,baik sgt kene pijak,nasib badan weyh,,pe2 pon,enjoy sudah!

Ainuddin said...

btul ape kte reena 2..huhuhu...
ekin ooi..
sbar jee laa k...x mau sdeh2 lg...ekin yg sy knl ade lah periang k...