About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Thursday, November 11, 2010

khas tuk cik nurul syg ;)

ptg td p umah macek ni,nak g amk segala borang yg dy suruh print,,
borang berkaitan poli la..
so,cm biasa la,menyembang je,hado je bnde nak citer,,
engatkan kejap je la nak p kan,sbb aku nak tgok chinta..
citer 2 pon mgu ni la last episode kot?(nurul ckp)
then2,
dlm sembang2 td dy tanye aku,aku pakai ape tuk tutup jerawat aku yg bersepah2 ni..
di sbb kan aku mane la bwak bnde alah 2 ke kehulu ke hilir,so aku wat la entry ni khas tuk dy
bia dy puas aty..
pas2 dy suh aku ajar dy wat smokey eyes lak..
weyh nyah!
aku pon bru tru smlm,men conteng2 ja..
nak suh aku wat ajaran sesat hape,,

ni ha bnde2 yg aku pakai kat muke aku,ntah searasi ke x,aku bntai jew:-

liquid foundation
cream concealer


nak wat smokey eyes,aku campurkan eyeshadow kaler black,purple n pink(elianto) n kaler brown(silky girl) n aku letak glitter2(elianto)..

hope macek nurul,puas aty ngn entry ni ye :) syg kamo..lalallalalalla~

No comments: