About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Tuesday, November 9, 2010

smokey eyes..

padahal aku dh lama meroyan nak try wat smokey eyes ni..
tp asik ta nyempat2 je kan..
senang citer,duet tade,utk aku mmbeli eye shadow n brush2 nak wat smokey eyes..
ni sbb tgok kak as wat smokey eye la ni,
alahai cntiknye..
2 yg ta leh jd 2,nak kne try jugak,,ta kire2..
smokey eyes kak as..cntik kan..argh!
smokey eyes black..cntik x? cntik x?

then2,td aku pon g la elianto..
semata2 nak beli eyshadow je pon..
tp cmne leh bantai g beli foundation ngn span dy la bagai..
so korang bayangkan la bape banyak wet aku melayang..
aish,padahal,wet 2 la aku nak wat g ice room nnti wo..

sok lusa la aku try wat smokey eyes ni sbb brush2 nye aku ta p beli ag,,
kak as ckp pakai jari jew..
tp aku wat comot+berterabur..
nampak sgt tgn ta dibendung,,
haha..

No comments: