About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Thursday, November 11, 2010

update *kuar ngn dayang2 ari jumaat yg lps*

jumaat cuti sempena deepavali kan..
so,kami dh ta tau nak wat hape,
so merayau2 la ke sunway pyramid..sbb dh ta tau ke mana hala tuju nak pg..
ehheee..
reaksi aku??ok sunway lagi..
damn! bored..haha..

tym cari parking,aku rasa mau dekat stgh jam kot..
bapak penuh gler,ta pnh aku p sunway bapak penuh cm 2..
tym 2 aku terpikir,nek moto gak senang..ahaks!
dr tingkat bawah smpai ats,tade kosong,last2 parking je la kat sipi2..
lantak ko la..
ok settle sudah mslh parking..
then trus la masuk ke sunway 2,,wat hape nak tercegat ag!! adesh!
so kami pon berjalan tanpa hala tuju ngn perot yg lapa.
bincang pnye bncng nak mam ape.
so kami decide nak mam pizza jew,,
sbb 2 je la bnde yg pling nurul ngidam,.
so,lepak pizza je la..
order tuk 4 org makan..
padahal kami 3 org je nak melantak pon..
nurul makan 3 keping,
nina mam 2 keping kot,
aku mampu mam 1 stgh jew..mmg ta leh sumbat dah..
bdn penuh ngn prob,makan pon ta tau nak simpan celah mana dah,,,hakhakhakahka..

after makan,jalan2 tgok baju la bagai..
aku sempat bli handbag tuk adk aku..
aku mmg suke beli handbag n baju kat sunway ni sbb design dy susah nak jmpe kat mane2
kat sg wang pon ta jmpe design cm 2..
tp kat sg wang pon tmpat aku shoping baju gak..
i loikee~

dh penat gler kaki kiteorg tawaf 1 pyrmid 2,so kami pon melangkahkan kaki..
bayar parking then trusss ke shah alam!
niat di hati nak g snap2 pic kat dataran..
what??dataran..owh suck!
korang saje je kan bawak aku tempat i2..
bukan ta tau aku ta leh jejak tempat 2 dah sejak 8 bln yg lalu,
pas2 leh lak perli2 aku kan,,ta gune pnye dayang2..
ekin!! aku engat ko kat sana,
ekin! aku engat tym ko nangis..ekin! ekin! n ekin!
cm 2 la peel depa,,huh!
nsb bek,mood aku agak la ok..
dlm hati weyh..nanis!!! rndu kot,kenangan 2..
kire kuat gak la aku ni,bole tgok sume kenangan2 tu..
yeaha!! sy kuat..
lempang laju2 nak?sal citer sal kenangan plak ni..
then kuar kan la sume pizza yg ta abs td then berkelah kat c2,sambil snap2 pic..
guling2 ala koch2 hotak ang..

pas2 smpai la miang2 1 bdn then balik!!
ckup citer tuk 1 hari...


dayang2 ku,thanks 4 the day,i'm very happy when i'm with u'olls..auww~ muah~!

No comments: