About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Friday, December 31, 2010

cerita hari khamis :)

photoshoot untuk gambar class QIP4A..

agak skema ye tajuk aku di atas..
semalam kan,di saat i2 aku masih berada di ipoh ok..
(skrg mood berada dirumah)
dan di waktu i2,,dlm pale otak,nak balik kg nak balik kg..
haha..
jawab kuiz network pon tah hape2,,
even selak nota pon ta yakin jwpan 2 btol ke x..
sengal kan,,haha..nsb la.sapa suh wat kuiz tym2 mud holiday kan..

so semalam,sblm kami2 sume meninggalkan bumi puo tuk 3 hari jew,,
ta lama pon,,
munirah dh jerit2,,weyh!! amk gambar class!!
aku?mstilah sgt teruja kalo bab2 amik gambar ni..
ag2 pic kelas nokk,,mst la suke!!
ttbe mood berubah tym berebut2 amk blezzer 2..
sumpah!! teringat gile2 tym berebut2 masa tym bersama2 mereka di SIT dlu..
rasa cm nak menitik air mata kat c2 jap..
tetiba (smbil angkat bahu jelir lidah) haha..

bersama2 gadis worrior QIP4A
.
.
.
.
.
.
.
.
.

balik klang sempena cuti 3 hari!! (auwww~)

memandangkan ari jumaat(arini la) cuti sempena ngn kemanangan yg sepatutnya 2..so trus laju2 ubah fikiran nak balik klang,kalo x plan nak balik ari sabtu ngn spupu aku..tade apa yg menarik pon sepanjang perjalanan ke klang selama 3 jam tu,,hanya take2 a picture,sembang2 ngn dal n arip..gelak2 tgok arip tdoo,,dan,,dah sampai KLANG SENTRAL..

aksi2 kami dlm bas..aku,nina n ika..
.
.
.
.
.
.
.
.
.

No comments: