About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Friday, December 31, 2010

suka duka 2010..


sekejap je kan..pejam celik2 tahun 2010 dah nak melabuhkan tirainye..
auww2~
ag berapa jam ag nak melangkah ke tahun baru..
that's mean melangkah ke kehidupan yg baru,,
azam yg baru..
azam lama dh selesaikan ke blom u'alls??
kalo belom,leh la di bawa ke tahun 2011 tu..
if dah selesaikan,alhamdulillah..

actually,banyak sgt kenangan suka dan duka yg aku lalui sepanjang tahun ni..
ada yg bad,ada yg happening,de yg biasa2 jew..
biasa la,nama pon kehidupan kan,,
mst la de semua rasa tu,kalo de 1 rasa je ta besh kan,,

tahun ni membuatkan aku semakin rapat ngn askar2 aku,ye la dh masing2 sume dok dekat2 kan,,so tade alasan tuk terputus hubungan or what,kalo dlu ye la,kami sume stdy jauh2.so sgt2 jarang leh berjumpa,,

segala coretan tuk tahun 2010

JANUARI
- x de pe yg berlaku pada bulan ni,masih mood honeymoon sbb btol2 bru pas final sem!!

FEBRUARI
- start mencari keje,,yeaha!!

MAC
-nothing happening,bahagia je bersama tersyg(skrg dh jd ex),askar2 ku n kwn2..

APRIL
-7hb:gado besar ngn an,tp finally dpt diselesaikan mslah tu..
-29hb:majlis konvokesyen..rasa nak nek pentas ag skali..

MEI
-6hb:gado besar n besar lagi,so amk keputusan,putuskan saja hubungan 2,,pergh!! rasa gelap jap dunia ni..

JUN,JULAI,OGOS,SEPTEMBER
-melalui hidup cm biasa,dan stress pasal perkara2 yg cm haram(akibat clash 2) dan smpai berat aku trun 8 kg!!!

OKTOBER
-alhamdulillah,dapat sambung Diploma di PUO (politeknik ungku omar)

NOVEMBER
-sudah menjadi warganegeri ipoh dan menjadi pelajar PUO..

DISEMBER
-genap sudah umor 21 tahun!! org kate dh dpt kunci kebebasan,dan semakin bahagia menjalani kehidupan seharian

biasa la kan,LIFE,ada pahit ada manis.yg manis tu jd kan kenangan dan yg pahit tu kita buang jauh2.ta moh la engat2 dah citer lama,,bia la angin membawanya pergi,aku dah semakin kuat tuk menghadapi hari2 yg mendatang tanpa dirinya..semoga azam tahun baru iaitu tuk melupakan dy dpt aku laksanakan,,yip2 horray!!

BYE2 2010
WELCOME 2011

No comments: