About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Thursday, May 20, 2010

cinta i2 adakah semata2 try n error??



p/s:saje nak menggedik~ haha..pic ta de kne mgena ngn entry

aku saje je nak post entry sal ni,
sbb aku banyak mendengar mslh kwn2 aku n pengalaman aku sndri..

kes 1 :-
adakah cinta yg diberi oleh seorang lelaki hanya lah utk mencuba??
bile rasa cm x serasi tinggalkan je..
cm 2 ke ha??
so,yg sakit hati yg kecewa,yg pedih nye perempuan?

kes 2:-
kdg2,laki ni suke bg harapan..
walaupon sbnarnye dy ta de niat cm 2(kwn aku yg ckp cm 2)
tp bg pandngan aku,bile dy terima je that girl..then akhirnye yg kecewa pompuan gak..
dy sudah memberikan harapan sbnarnye
walaupon pada hakikatnye dy ta de niat cm 2..
then,akhirnye yg kecewa pompuan gak..

kes 3:-

lelaki 2 bru sedar yg dia hanya menyayangi bkn mencintai
memang perit..
kalo kenal ta kan 6 bulan ta pe,,
kalo dh 8,9,10 taun,,ta ke haru biru perasaan pmpuan 2..
huhu..

aku pon susah nak explain ttg cinta ni sbb bg aku,ta de cinta yg indah,,cinta sume nenyusahkan dan menyakitkan aku,,
nsb baik la aku jenis yg bukan meratap lama sesuatu yg telah pergi..
takat 2,3 hari..
pas2 ok la,,
aku masih ag ada kawan2,wat pe nak sedih tuk sesuatu yang ta pasti..
bak kate kawan baik aku,farah huda aqilah: 'kalo ko sndri dah ta mengharapkan ape2 means de yg lbeh baik yg allah jnji kan tuk ko'
so,redha n pasrah,banyak2 kn berdoa ada lah jalan yg paling baik tuk kita mengubati hati 2..