About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Friday, May 28, 2010

perih

2 hari lepas aku men msg ngn mamat sengal..
pas2 dy ckp,weyh,aku ada lagu tuk ko..
'band indon mali..lagu jerit2..ko taip vierra-perih..pas 2 ko dgr eh..' :)

then,arini bru aku ada kesempatan nak dgr..
tp lagu 2 ta sesuai di tuju kan tuk aku..
sbb bkn aku pnce sume ni :(
siyez..
aku menitik air mata first dgr lagu ni...

then..pas aku dgr 2 aku text msg kat dy..

aku: lagu perih 2 mmg sesuai n kne sgt ngn ko..
dy:owh..ko dh dgr eh.bgus2..aku tjukn pd ko lgu 2.aku pon dh dgr lagu yg ko suh dgr 2..tq ;)
aku:tuju kn tuk aku? lagu 2 tade kne mgena ngn aku..kalo tuk ko mybe la kn :)
dy:amik je la,aku bg lagu 2 tuk ko..
aku:ta nak! ta de kn mgena ngn aku!
dy:ya ta nak sudah,tak paksa ko pon..
aku:ok (dlm hati,sebel+benci gler!)



Lirik nye..layan k ;)

Dirimu…
Tak pernah menyadari
Semua…
Yang telah kau miliki
Kau buang aku, tinggalkan diriku
Kau… hancurkan aku seakan ku tak pernah ada

Reff:
Aku kan bertahan
Meski takkan mungkin
Menerjang kisahnya
Walau perih… walau perih

Salahkah…
Aku terlalu cinta
Berharap..
Semua kan kembali
Kau buang aku,tinggalkan diriku
Kau.. hancurkan aku
Seakan ku tak pernah ada

Back to Reff

Aku kan bertahan
Meski takkan mungkin
Menerjang kisahnya
Walau perih…

Aku kan bertahan
Meski takkan mungkin
Menerjang kisahnya
Walau perih… walau perih…
Walau perih….walau perih…

jalan-jalan bawak RM20 jew :)



27/5/2010

10.00 am..
ada org ketuk pintu macam nak pecah umah..kaco tol la org nak tido,pas2 aku bgun tgok tasya kat depan umah,jap dy dy kata,,

tasha:ndok,ko nak g ke ta nak?
aku: mls doe,g mane je?
tasha: g interview pas 2 g jj,ko g la mandi cpt..
aku:(aku dgr g jj)..umm..ye la,ko tgu la jap..
tasha:aku ngn efa nak g bank kat kapar,ko g siap,jap g kteorg amk ko..
aku:wokeh..

then siap2,sume pas2 depa amk aku n trus p amk jannatul..

so,trus la g klang then g hotel gold coast anta tasha g interview,pas2 tgok dy patah balik,dy ckp ada event,manager 2 suh datang kol 3 nnti..then kami trus la g GM kat bukit tinggi...juz tgok2 barang,aku ta beli pon,efa sowng je yg borong banyak :)
pas2 trus g jj bukit tinggi lak,g mkn kat food court sbb dh lapa gler! haha..habis dh menu diet aku arini sbb mam nasi goreng pattaya + iced lemon tea :)..pas2 g jalan2 p kedai cd efa g borong ag..sementara 2,aku ngn tasya g tanya apple green karaoke..konon2 nak karaoke jamban la,,skali tanye RM11 tuk stgah jam..pergh! bapak mahal..so ta payah! bwak pon rm20 jew...lg nak karoke rm11..bek aku mkn ag knyang..(ko ta de keje lain ke ekin slain dr mkn)...

so,jam dh menunjukkn kol 3,then kami trus rushing g anta tasya g hotel gold coast 2 balik dan tinggal kn dy d sana..kami masih meneruskan perjalanan p ke mydin lak,,ehehehe...aku beli losyen je..efa yg borong lebih..:)

then tasya kol,dy ckp manager 2 soh dtg sok,dy ada keje..mmg samdol btol..amk tasha then balik umah..

abs dh citer...tata...