About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Tuesday, June 1, 2010

nangis lg..

ta cukup2 ke ko nak buang air mata ko 2..
dh la,asik nagis je..
ko ta penat ke ekin..
kalo air mata 2 leh ckp,dy pon ckp;aku dh ta nak keluar dr kelopak mata ko dah..
dah 3 minggu dah..
bia je la,ape yg dh pergi 2..
ta pyh nak d kejar2
kuatkan semangat..
bnyak2 berdoa..
pasrah dan redha kan je semuanye..
mungkin ada hikmah..
argh!
sgt susah nak lalui ujian ini...

maaf! aku dh cube,tp ta boleh :(

to him:-(dy tau sape dy)
n aku rasa dy baca blog aku ni..

aku dh cube tuk kawan semula ngn ko,,
tp hati aku mmg ta bole,,
aku takut,ble aku kwan ngn ko balik..
nnti susah plak nak lepas kan ko..
walupon kdg2 aku rasa redha..
tp kdg2 aku rasa,aku sndri ta tau pe pnce sbb sume ni terjadi..
n knape harus terjadi..
sbb bnde nye,tiada sbb,2 yg aku terkilan sgt..
aku ta nak kite kawan akn membuat aku terus benci kat ko..
aku ta nak trus benci ko..
walaupon pd hakikatnye aku masih sgt sayangkan relationship 2..
aku nak trus hdup tanpa bayangan ko..
aku tau aku bole,aku akan cube..
aku ta nak sume org tau cmne susahnye nak lupe kan ko..
aku akn cube gembira kan hati aku kat sume org..
wlupon dlm hati,allah je tau cmne aku berperang ngn perasaan 2..
aku mintak maaf sgt2,,
aku ta bole..
aku ta bole n aku ta bole..
:(

kisah kita ~




ari2 dy ni ada bg lagu stacy ni kat ym..
tp ta leh send lak..
2,3 kali gak la..
maybe lagu ni berat kot..
so ptg td aku ta de keje..
bukak u tube..
pas2 ttbe teringat lak lagu ni..
2 yg try dgr 2..
eh2..
cm besh la kn3..
pas2 aku trus text him kat facebook..
:)