About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Wednesday, June 16, 2010

hidup ini mmg karma..cya x?

sbb ape aku ckp cm 2..
"ttbe aku teringat kata2 ni,kdg2 kite kena realize yg kita juga dh ta perlu kn dy,sbb idup ni karma kn??"
haha..mmg aku dh ta perlu kan dy..
dlm erti kata lain dy dh mati dlm idup aku..
tp kami still fwen ok,,
ta mau musuh2,ta baik la..
bercinta bia 1,berkawan bia beribu..
btol x kawan2..
tp kenangan2 dh ta de eh,,sume dh buang,,
lega,akhirnya dpt juga cari kekuatan diri,,

td msg ngn nurul lak,
dy pon dh single(tah betol ke x)
ramai lak la mmber2 aku ni ikot jejak lngkah aku lak,,cewah!
sedih je aku tgok nurul 2..
nak wat cmne,aku phm perasaan dy.
sbb aku dh lalui nye dlu..
dy ckp skrg ni rasa cm kosong sgt..
same la with me,,
sejak sebulan yg lalu,aku lgsg dh ta jejak kn kaki ke wayang 2..
sbb aku rasa ta de partner terbaik yg leh teman aku tgok wyg
selain ex bf aku 2..haha
(ni cm dh lari topik je ni,ta mo2 engat dah,,haha)
btw,pe2 pon skrg semakin hari semakin sgt2 ok,,
kawan2 yg mengembira kn,,
membuatkn aku cpt lupa pd kenangan yg ta perlu di ingatkn 2..
kehadiran sesorang pon menyebabkn salah 1 penyebab kot,,
kot la,,
aish! dh ape2 aku merapu dah ni..
dah2..ckup smpai disini..
da~

sunway piramid :)

15.06.2010
actually ta plan pon nak p..
mahes ah text kat fb ajak men sketing..
time 2 dalm kol 2 pg...
pergh!
aku dh la ta de sen..bile nak ada sen tah,asik tade jew..
dy ckp,yg p dy n fak je..
then dy ajak aku gak...
ish..ta kan la aku sowng je pompuan kn..
aku pon kol la macek cpah,ajak dy skali..
baru la ckup korem.,4 org,,
kami ni ta leh plan,kalo plan mst ta jd,,
so buat2 mengejut cmni bru la jd..
siap2 dlm kol 9,then tgu mahes dtg amik..
lambat gak la dy ni amk..
dh delay 20minit,cpah lak dh bising2..
cpah text aku"ekin,are u sure???"
akU:ish,sabaq la sat..
pas amik aku,trus g umah cpah lak..pas2 g umah fakri..adeh! dy ta bgun ag,,hampeh tol..
tgu dy bersiap lak,nsb laki ta besipa lama,aku dlm keter,dh berpeluh2 dah..habis cair ,mekup aku dah..
pas2 trus bertolak g sunway..
sampai sana dlm kol 10.20 am..
fak n mahes g men sketing..
aku n cpah g jalan2,cuci mata..snap pic,gedik2..haha











pas2 dh abs men sume,kami keluar dr sunway 2 dlm kol 2 lbeh
then trus g lombghrini,sbb mahes nak wat research 4 final projek dy..
kami lak,bergambar ngn keter2 yg ada kat c2..
keter oren 2 cntik owh,,terpikat!
after that,balik umah..n smpai dlm kol 4.30