About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Friday, June 25, 2010

yeah! pic konvo dah sampai :)







smlm,sebenarnye risau gak pic konvo ta sampai ag,,
padahal kwn2 aku sume dh sampai pic nye..
pas2 tnye la mmber2 yg lain,dh smpai ke lom..
pas2 ta puas aty ag ni,
kol nurul plak,kot2 bhagian klang ta tersampai ag kn..
dy pnye pic pon dah sampai..aduyai..
asal aku pnye ta samapi g ni..???
salah alamat kew..???
ta pe2,,relax dlu..
tgu sok,kalo sok ta de,bru aku g telepon kdai gmbar 2..
then..
pg td abg posto ketuk pintu umah aku mcm nak pecah pintu 2,,
ish,,,
ta de adab btol ah,,,
pas je abg postman blah,aku trus bukak pic nye 2..
weyh!! muke ta bleh blah,,buruk2..
malu nak tgok..
nebes kot time ni..
mane nak engat step,nak tunduk la bagai,
smpai lupe de kamera,tgok2 ada flash je,,,
haha..
lemak kat dagu 2 ta tahan 2..
dh la gumuk,pakai bju putih lg la nampak gumuk...

admire eyeshadow ni!!!!!


180 colour eyeshadow palette RM180 manly brand

96 colour RM55 wilson brand


70 colour RM75 manly brand

aku ni bukan la minat sgt mekup2 ni..
jnji ada eyeliner(pensel),liquid eyeliner,maskara,blusher n bedak pixy dh cukup dah..
tp sejak akhir2 ni,aku tgok eyeshadow brand manly,slalu mekup artis or mak2 andam pakai jenama ni ada dijual di fb(facebook)
aku jd giler,,haha
nak beli2!! tp mahal owh,dekat berpuluh2 hingga ratusan hengget..ta mampu oo..dengan status "PENGANGGUR TERHORMAT" mmg ta cukup sen lgsg!
aleh,nnti bkn aku pakai pon,,(ayat nak sedapkan aty)
sblm ni aku beli eyeshadow silky girl,2 kaler pon jenuh nak abskn..
pakai bile rasa nak pakai jew,,
lebih senang pakai eyeliner je..
kalo x,nampak plak pucat muke nye..
hehe..