About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Sunday, June 27, 2010

cerita di sebalik lagu kisah kita :)

tajuk nak mengelabah..
actually tetiba plak teringat lagu ni,sbb de dgr lagu ni kat radio tym dlm keter td..hehe
ada kisah ok,di sebalik lagu ni..
kesahnye,pada suatu hari..eh2 cm cite musang ngn kura2 la plak..
ok,aku citer ni..sebenarnye,aku pon ta tau kewujudan lagu ni..
pacek oyie(umo sebaya,tp aku pngl dy pacek,,haha) yg bagi lagu 2 melalui ym..
pas2 leh plak ta leh nak abs kan downloding 2,,corrup..
haaha..
2,3 kali send pon ta mau gak..
last2 aku ckp,ta pe2 la..
aku cri sndri la lagu 2..
pas2 2,3 ari pas 2 bru aku cari,then aku still ta leh nak paham lg lagu ni sal pe..
tnye pacek oyie,dy ckp hayati lg..
adeh,,lame2 dah berjuta2 lemon kali aku dgr,baru faham maksud lagu 2..
haha,mati2 aku engat lagu 2 lagu ptus cinta,tp bukan ok..
so sy suke lgu ni sbb bkn lagu ptus cinta,,,haha