About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Monday, July 5, 2010

kenangan terindah!!! miss plus2..hehe



tetiba lak terasa nak dgr lagu ni :)
actually,lagu ni aku ta sempat nak decide kat dy 8 bulan yg lpas..
masa kami masih bersama2 ag *wink wink*
sesungguh nye,aku sgt2 merindui waktu 2...dan merindui setiap detik bersamanya..hehe..
smpai ke hari ni aku masih rasa semuanye..
dan masih terbayang semuanya..
ta pernah ada lg,seseorang yg sanggup lakukan tuk aku cm ne yg dy lakukan tuk aku..
sampai kwn baik kami excident semata2 nak anta helmet tuk aku..
sumpah sgt huru hara taim 2..menggigil gak la 1 bdn..
kwn kami 2 dlm keadaan darah2 menitik2 dtg gak mid valley anta gak helmet 2 tuk aku..
sumpah!! aku rasa sgt2 bersalah time 2,smpai skrg aku mmg ta bole lupe peristiwa 2..
huhu..
dy je la yg sanggup melayan sume kerenah aku,dan aku sgt2 hormat kat dy..
ye la,aku keras kepala weyh..kalo dlm mcm mane keadaan pon aku nak menang..
tp kalo ngn dy fair! kdg2 aku menang,kadang2 aku kalah,,haha
dy sanggup dh smpai umah,time 2 bru je blik dr poli..dtg balik jmpe aku kat s.alam..
sbb aku pakse dy trun s.alam gak..
pas2 balik 2 anta aku balik umah plak..huish! bayangkn betapa penat nye dy..
time 2 rasa sgt2 di hargai.. :)
bile mlm nak tdo ada org wish nyte,,
bile pg bgun tdo ada org wish morning..
tp sume 2 dah tade dah sekarng,mule2 rasa cm lain,tp lama2,alhamdulillah dah dpt sesuai kan keadaan 2..
nak ta nak kne go on kn..btol x?
haha,paling klakar dy tdo dlm wayang masa tgok citer semerah cinta stelito..
rasa nak ngamuk je tgok dy tdo tym 2,tau la cter 2 ta besh..haha
pas2 wat keje ta malu,mkn kat rasamas ta order air sbb kami dh beli air kotak yg besor 2..
haha..rindu2 plus rindu2 weyh!!
sekarng aku dh ta jejak dah tempat 2,sbb bnyak sgt2 kenangan,rasa nak melayang je tubuh ni kalo lalu dpn tmpat 2 ke,pg tmpat 2 ke..

k la,rasa ta sanggup dah nak menaip sume kenangan 2,terlalu banyak,yg lebih2 tu bia la ia terus menjadi kenangan buat aku..doakan aku semoga terus tabah menghadapi hari akan dtg :) dan bersedia membuka hati tuk menerima org lain :( walaupon rasa nye mcm ta mau!!! nak dy jugak!!! tp ta kisah la,jodoh 2 kat tgn allah,bkn kat tgn aku,pe2 yg terjadi aku redha!


(sepanjang menaip entry ni lagu ku ingin selamanya menemaniku..lagu ni ta sempat nak tujukan kat dy,bia la lagu ni menjadi peneman aku dikala aku merinduinye) :)

LOTS OF LOVE,