About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Sunday, July 25, 2010

KFC + MCD..



smlm dok chat2 ngn nasharuddin sampai kol 4 pg kowt..
ceh,,citer2 sal mam mcd..
sengal je dy ni..membuatkn aku teringn nak mam mcd..
dah la jauh nak g setia alam..
nak ta nak,tahan je la hati ni nak g mam bubur mcd 2,,
pas2 arini mmg plan nak lepak nak mam greng pisang nak gosip2 ngn nad n azie..
tapi aleh2 azie ta leh nak join sbb g anta adk dy kat bangi..so,,
kami pon tukar plan trus ke kfc..sbb tetiba terasa nak mam chezzy wedges..
so lepak kat kfc je lor,,mam2 smbil 2 text2 azie..gosip2 jap,citer luahan aty masing2..
selepas 2 singgah watson jap,g shopping,habis wet aku,,ari2 dh la g avon melayang rm50..
tah hape yg aku beli pon ta tau la,,,
pas2 trus ke kedai mamak,sbb mak nad suh beli mee goreng..
lepak,minum2 ag,,naik buncit dh pewot aku asik minum jew..smpai senak owh..
then g econsave,mak aku lak suh beli ikan,,haha..pas2..
balik la,,hari dah ujan kot,sok aku nak keje,nad lak ada class..
2 je cerita aku tuk arini..tata...

LOTS OF LOVE,