About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Sunday, August 22, 2010

bukak pose..

smlm 2ohb kn??
kami budak2 sk kapar batch 2001 kot,kalo ta clap la..
wat reunion kali ke 2 dan ni kali pertama aku join,,hehe
plan pon mmg last minute..
so ta sempat nak sebarkan pada kwn2 yg ta tau 2...
pd mereka2 yg ta tau 2,maaf la sgt2 ye,,
aku pon mmg tau last2 minute..
kami sume p mkn kat afnan kat batu belah,actually bukan mkn sgt pon,,
nasik pon ta abs,dtg juz nak memenuhi permintaan je
and nak merapatkan balik silaturrahim yg dh sgt2 renggang..
sumpah!!! sgt2 hepi smlm..
then konon2 nye pas abs bukak pose 2,engat kan nak lepak 3 org je kat
MK Fatimah kat setia alam..
aleh2 dak laki sume ajak g lepak kat kamal corner kat s.alam..
so,kami bertiga bncng then stuju lepak ngn mereka..
kami 3 org je pompuan kot..
tade la segan mane pon sbb sume 2 mmg geng2 gile kami pon..
tp sume org cm pndng2 je la..
ada aku kesah?
then mamat2 ni order la shisha..aku pe ag,makan la..
qada balik mkn yg ta ckup td,mam roti telur ngn nad,,
aku ta mkn sgt,nad yg suap pon,,manja kejap..haha
padahal dayat jelez 2,,hak tuih!!
haha..
padahal aku dh ta tahan bau asap 2,,bole sesak nafas owh..
then kami gerak balik kol 11 lbey cm 2..
tp dak2 laki ni lepak ag..aku mmg ta tahan dh nak lepak..
kdg2 2 sok mcm ta keje plak kn..
sumpah!! pg td mls gler nak bangun...
haha...hepi2 sgt dpt jmpe sume..
ilang sume mslh yg ada dlm pale otak ni..
kalo ary2 cm 2 kan besh idop ni....