About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Wednesday, September 8, 2010

sangap shuping :)




padahal kami plan nak kuar ari selasa 7hb..
tp terpaksa di batal kan disaat2 akhir kerana azie,nak balik kg lak ptg 2..
so kami sebulat suara mmbuat keputusan
shuping ari senin je la..
aduh! dlm otak aku,cmne nak shuping,
gaji ta amk ag plak..
tp ta pe la,ada wet selit2 kn,,lepas la kot..

nama pon jnji melayu kn,,dlm kol 10 lbey 2,
tepon aku dh memekak2,nad dh msg suh bgun..
kate kol 11 nak gerak dah..
aku pon dok bukak fb ag,pas2 bru g mandi,mekup la sume bagai..
then tgu punye tgu depa ta smpai2 ag..
aty dh pns menunggu ni,mekup dh cair kot..
pas2 text nad,ada kat umah azie,ngah tgu dy bersiap..
ish,,azie ni dy mmg suke bg aku rasa nak bom muke dy..
pas2 dlm kol 11 lbey baru gerak..
anta kueh raya kat umah mmber nad dlu
pas2 trus2 ke sunway pyramid..yeah!!!
tp sesat dekat 1 jam stgah..
haha..aku dh tdo dh bgun blik,dh tdo balik ta smpai2..
pas2 elok2 aku bgun..
leh laktrus tnye kan..
ekin,jln mane 1 ni?
aku men petik je la subang jaya..
sbb teringat an dok subang kan,,
leh pakai ke fakta 2?hahaha..no,no,no.. :p
nsb bek,aku petik jalan 2 btol..akhirnye smpai gak weyh..
nak cri parking pon leh salah,so pusing balik..
dpt menjejakkan kaki kat sunway 2 kol 2.30 kot..
korang bayang kan bape lama kteorg kat ats jalan raya,,,haha..

(pnjang ag citer aku ni)





pas2 kn,jalan2 la,hape g kan..
misi utama nak cri handbag n kasut jew..
last2 bnde tu aku ta beli,tp aku beli baju,,
hampeh tol..
bkn ta de yg berkenan,tp nad kata kat vincci ag cntik..
aku pon dok aim nak beli kasut vincci ngn handbag kat eastwear..
aleh,nad yg beria2 shuping kn..



dalam kol 6.45 pm..
kami p la ke mcd..sumpah ramai gler..mcm3 jenis org ada,,
aku hangin je ngn non2 muslim ni..
agak2 ah kn,org sibok2 nak bukak pose,,
tym 2 la dy sibok2 nak makan gak..
dh kami kne tgu sbb nak cop tempat..

selepas kenyng pewot sume,balik la ape ag kn,,
dh berjam kot dok dlm 2..
ni pon 1 hal,nak cri jalan kuar dr shoping mall 2 pon amk masa stgh jam!!
sengal kn..
dh la ngn pewot kenyang,pusing2 cri jalan lak,,
mau ta pening ko..
yes! akhirnye jmpe jln kuar..
cm main dlm competition lak kn..

then balik 2 jemmed la sat..
pas2 trus singgah kfc kapar,lepak ngn ewan jap..
pas2 balik umah la..
sgt2 letih dah tym 2..

ending story..fuh! pnta ku citer..
mood:still miss him,tp td dy de upload 3 ketul je pic bru kat fb :(