About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Thursday, September 23, 2010

pernahkah?pernahkah...
mencintai seseorang di dalam diam?
apabila kita mencintai seseorang di dalam diam..sakit bukan main...kita menderita kerana mencintai dia..melihat dia tidak akan menjadi milik kita..melihat dia mencintai orang lain..sakit bukan..

pernahkah..
mencintai seseorang yang pasti tidak akan menjadi milik kita..
sedih bukan?kita tahu..dia tak akan pernah dapat bersama kita..mungkin dia atau kita sudah menjadi milik orang lain..sakitnya perasaan itu bukan?kita mencintai dia yang sudah tertulis bukan untuk kita.

pernahkah?
mencintai seseorang yang sangat tidak setaraf dengan kita?
dia jauh lebih hebat dan sempurna dari kita..dia memiliki segala galanya..tapi kita?kita tak punya apa-apa yang perlu untuk dibanggakan..lantas..kita merasa amat malu untuk mencintai dia..tp hati tetap berdegil..sakitnya perasaan itu bukan?

pernahkan...
anda merasa sakit sebegitu?
aku pernah merasainya..ianya amat sakit.pedih.menusuk jauh kedalam hati..
aku amat membenci diri sendiri kerana mencintai dia..
tp jauh di sudut hati..
aku mengharapkan dia akan tahu betapa aku mencintai dia pada suatu ketika nanti..walaupun pada masa tu..ianya sudah terlalu lambat untuk aku atau dia memikirkannya..:(

sesungguhnya aku hanya berharap apa semua yg berlaku ni akan menjadi seperti sedia kala,sbb aku ta mampu untuk mencintai org lain lg,sakit mmg sakit,perit mmg perit,tp aku ta de pilihan lain selain menunggu dan berserah..hanya allah je yg tahu betapa aku ikhlas menyintai nya..

sekian...