About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Tuesday, September 28, 2010

bile teringat kan zaman samj,aku hanya mampu tersenyum :)



ta tau la nae ari ni bole plak ttbe rndu sgt tym2 zaman samj dlu..
mybe td tym kemas2 bilik,terjmpe pic2 masa aku sek dlu..
hehe,,mmg la banyak pic3 sume 2..
then2 org yg paling rndu mst la adk2 angkat aku,
kalo dlu kwn2 aku sume sibuk dy bf mereka yg bawah umo,
aku plak sibok ngn adk2 angkat aku yg form 1 n form 2(tym 2 aku dh f5)
haha,pantang je cikgu ta msuk class
amk baju tandas,then kuar merayau..haha,smbil2 intip adk2 angkat aku wat pe..
cm haremm jew,,
peneman setia aku,msti la aida ,,haha..
partner yg setia 2 tuk menghantar surat dan sebagainye..haha,,sumpah!
rndu gler2 saat 2..
tym 2 jugak,tade pon nak pk masalh hidup,enjoy jew..
p sek pas2 balik sek,sok p sek balik..
haha,kalo de kawad,sedaya upaya melarikan diri,sbb aku paling benci kawad kaki..
nak2 plak tym 2 dh senior kn..
so juz amik kedatangan then merayau!
pas2 ckup tym balik,haha..mmg 2 la rutin harian aku tiap2 kali koko..
cume tym kelab je aku baik skit sbb setiausaha la kate kan..
gle pe nak wat perangai,mau kne bising ngn cikgu..
hehe..skrg ni bile balik kg mst lalu depan samj pnye kn..
mmg lega la tgok samj dah maju pesat skrg,,
siap ada masjid,ada padang dah..
maju dah nyah,tym aku dlu hape pon ta de,
kalo nak g surau 2,nak nek atas berebut2 leh roboh tangga surau 2..

then2 td(lari tajuk jap la)
kat fb bisness aku de org add au,tgok nabil fikri..
woow!! sgt teruja sbenarnye..
sapa nabil fikri?ex adk angkt aku :)
bkn ape,mmg lama gler ta dgr citer dy sejak dy blaja kat yaman..
ttbe bile dy add,mau nye ko ta seronok..haha
ok2,memandangkan 2 fb tuk bisness,then aku pon add la dy semula menggunakan personal fb aku..
sumpah! lain dh matured dah dy,,
ye la kn,umo dh 17taun,,
eh2 sudah2 ni dh lari tajuk sgt2 ni..
then2 td pon smpat kumen2 ngn adk angkat aku,fara aisyah..
kat dy pon sumpah aku rndu..
sejak dr dy form 3 smpai skrg dy dh msuk uitm pon
msih ta berkesempatan nak jmpe :(
pe2 pon bg aku zaman sek adalah zaman yg paling menyeronokkn sbb lgsg tade mslh :)

sekian,..aku pon ta tau pe yg aku merepkkn td :p