About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Thursday, September 30, 2010

filem lagenda budak setan

ye,aku tau aku dh ketinggalan zaman.haha,sbb bru skrg nak citer sal citer LBS ni kn..haha
aku ni mmg peminat lisa surihani n farid kamil..
tp aku ta sempat nak g follow citer ni kat wyang,
ada la sbb2 tertentu..
aku tgok citer ni pon sbb nina tnye..
"kin,ko dh tgok cte LBS?,sedih kin cter nye"
then aku bru teringat la yg aku mmg ta tertgok2 ag pon citer 2..
so,smlm aku mmg tade keje,aku tgok la citer ni dlm u tube..

pe yg bole aku simpulkan disini:

citer dy mmg sgt2 menyentuh hati aku,rasa nak tgok lagi,,dr part awal smpai abs air mata aku ni ta berhenti2 mengalir,hehe,sian syazera aku,abs basah lenjun dy..mmg sgt2 ta sabar la nak tunggu sambunagn citer 2 nnti,sbb 2 bru abs part 1 kn..

so lyn je la lagu yg menyentuh perasaan ni:-