About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Thursday, October 7, 2010

selamat berangkat pulang ke yaman :(


arini hari khamis..
mood:sayu ok..
lagi sayu bile ttbe budak ni text ckp nak berangkat dah..
(gedik plak ttbe kn)
sbenarnye baru je dpt cntact nabil kan,,
2 pon sbb dy jmpe fb aku dalam fb senior dy(hanis)
aku pon engat mmg dh lost contact ngn nabil ni..
last aku tau dy g yaman n blaja bhsa arab kat sana,,
selebihnye 2 mmg aku sgt2 dh ta tau,,
lama gak lost contact ni,dekat 2 ke 3 taun gak la..
lama x? lama kn..
bile dpt jmpe balik 2 kira excited la skit..
haha,junior masa samj dlu kan..
skrg ni nak jmpe adk angkat aku yg ag sowng ni je ag..
amirul..
umah dekat je,tp ta pernah leh jmpe..asik ta nyempat2 je..
dush2!! dh2 ni dh lari tajuk lg..
citer sal nabil okek!! hehe

btw,ahmad nabil fikri: blaja leklok eh kat sana,jgn manyak main,,insyallah,akk akn slalu doakan nabil tanda akk slalu engat kat nabil.. take care!! miss (: