About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Friday, October 8, 2010

aku sudah jatuh cinta!!!

harap bertenang dan bersabar,
aku bukan jatuh cinta ngn org la..
no2..(style harraz)

aku jatuh cinta kat 2 buah lagu ni la..
ari2 nokk nak dgr lagu ni..
sadis kn..
lagi satu2 dh 3 ke 4 kali aku asik tgok citer lagenda budak setan..
sedih woo..
adik aku pon nangis..
very sad..
(lari tajuk )

1- dadali - di saat aku mencintaimu..


lagu ni aku jmpe kat blog irine nadia..smbil2 baca blog dy 2 layan plak lagu ni,,mmg mambuai2 la..actually,aku ta tau pon tajuk lagu ni,then search kat pacek google..i get it!! horray!! aku saje2 post lagu ni kat mmber baik aku ni,sbb mmg betol2 kne sedebik kat muka dy,,haha..after aku post kat wall then kwn2 aku pon cilok lagu ni..siap tulis kat wall kan,siap ko nad!!

2-isma af7-aku bukan pilihanmu



lagu ni plak aku dgr kat radio kot,tp ta abs..smpat tau penyanyi dy isma af7 je,,then setelah lama sgt2,bru teringat nak cari..2 yg ttbe,melekat ngn jiwa ni plak kn..jalan cerita lagu ni menyentuh kalbu n vc dy mmg superbeb!! dan2 suke tgok fizz fairuz..dush2!!!

p/s:if nak dgr lagu ni,sila click pause kat lagu yg memekak,kat ats skali 2..tq :)