About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Tuesday, October 12, 2010

alhamdulillah..akhirnya :)


ta sangka pon leh dpt,sbb semalam sob check ta dpt..
pas2 aku check ag ta dpt gak..
mmg hampa la jugak..
pas2 td saje je la gatal2 tgn nak bukak website poli..
sekali tgok status
"TAHNIAH! PERMOHONAN ANDA BERJAYA"
aku pon menjerit2 melompat2 la kat mak aku,
smbil 2 air mata aku mengalir..
motif???
haha,agak kecewa skit la,sbb aku target dpt poli seberang prai..
ye la,ta expect leh dpt poli ungku omer
sbb poli 2 kan dh primer,so sistem sume dh kira cm u la kn..
aku ni dh la ta pandai(rendah diri ok)
ta tau la cmne idup kat c2..
dlu masa kat psis.manja,,sume lecture dh suapkan..
tinggal telan je,,hehe
ni amk diploma ni mst sume wat sndri..
ta leh pk ag nak idop cmne..
pe2 pon to all my fwen yg ta dpt ag 2..
aku doakan korang dpt,dan msti dpt..
kite bg ramai2 geng kite kat PUO k..


thanks 4 ur support wink wink..

budak kecik aku dh besar la..hehe


bosan la blog aku ni,asik luah felling2 je kan..haha
kali ni nak citer sal adk angkat syg aku yg sorang ni plak..
td aku kol la dy kn..
sbb de kol free..
kalo ta de mmg harapan la nak kol..
manyak lak wet aku kn,,
pas2 terkejut la aku kan,sore sumpah dh lain,,
ye la,dh akil baligh kot.. :)
pas2 dh pandai lawak2 kene2 kan aku plak..
bahagia nye weyh,,ececeh..
then aku terpk jap..
"ekin,adk ko 2 dh form 5 bukan form 1 dah"
haha..
ye la,aku masih anggap dy amirul form 1 dlu,mmg ta sama dh la kan..
dlu comel,,skrg mane sesuai di panggil comel dah..
hensem la kan..
dlu form 1 skrg dah form 5..
dlu budak kecik aku,sekarang dh budak besar aku..
sedar ta sedar dah 4 taun masa berlalu,sungguh cepat kn..

mood:lagu kau sahabat kau teman..rindu kat arwah mohd norhafiz shah :( dah 6 taun dy tinggal kami..semoga rohnya di cucuri rahmat,,al fatihah...