About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Wednesday, October 13, 2010

semoga bahagia ngn gf baru :)


bile aku baca blog cik reena ni cm dpt 1 kekuatan plak kan,ye la,aku penah kene maki sbb tulisan aku dlm blog ni la,nak tuju kat org lain,org len terasa apakan nasib kan3? so sejak dr hari 2 aku sgt berhati2 dlm penulisan dlm blog ni takut ada org terasa ag..what the fish!! so aku pon tulis la ngn berhati2,dh aku tulis pnye dh abs2 cover ni pon still de ta puas hati ag,,
biasa la kan,mane leh nak puas kan hati sume org,,tol x?
thanks cik reena kerana telah mmbuat aku berani meluahkan ketidakpuasan dlm blog aku ni,,haha,.

ok pls2 back to the topik ekin,ko ni selalu lari topik la..
tipu la kan,kalo aku ta tersentap setelah aku mendengar apa yg di beritahu oleh (sejenis orang)..mau nak lucut jantung aku,sbb 2 la perkara yg paling2 aku takut nak dgr..tp nak wat cmne,aku dh dgr n tau pon,kecewa nye hati aku ALLAH je yg tau..air mata aku ta dpt nak menceritakan segalanye :'( sudah2 ta mo ngis ag,,dush2!!
so semenjak dr hari itu (11hb) aku dh stop tuk fight ur love sbb dh sgt2 give up!! rasa mcm sia2 je mengingati dan terhegeh2 tuk 1 bnde yg ta pasti,bak kata mmber aku,kalo dy syg kite..dy ta kan buat kite cm ni..so aku kne tau dy dh ta syg kan aku,,plz wake up ekin!!! bgun dr mimpi dan angan2..bia la takdir yg maha kuasa yg menentukakn,skrg juz fokus to my life..bz2 kan diri..buat2 hepi..cm 2 bgus kn?

so,to him semoga berbahagia ngn gf baru k..harap2 la dy jaga ko lebih baik dr aku jaga ko,hope ko dpt pe yg ko nak dlm hubungan 2,aku doakan semoga terus2 dan terus bahagia okek..n 1 more thing to another person,selamat bertunang :( salah2 wat emotion muke plak..selamat bertunang k :)