About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Thursday, October 21, 2010

batak sekejap..

hp berdering lagu if we ever meet again
pemanggil:nad (celcom)
(dlm hati)
minah ni nak hape plak..

aku:ha..hape?
nad:jom teman aku makan kat mamak.
aku:mamak mane?
nad:kapar ah..
aku:weyh,mamak kapar aku ta nak ah(belagak)
nad:abs 2 mamak mane?
aku:nnti pk la..
nad:ok,aku amk ko..
aku:wokeh..

lebih kurang cm 2 la perbualan kami..

setelah 15 minit(bapak lama aku tgu)

kami terus menuju ke mane tah,tade arah tuju ag..
sampai simpang,aku tnye ah..
nak g mane ngok..nak g meru ah..
setia alam sudah lepak MK fatimah..
so,trus je la ke setia alam..
(batak gler nad ta pernah sampai..wakakaka)
kami juz mam roti canai n teh ais..
pas2 g kedai pet..kedai haiwan la,,
tp kebanyakan dog je yg dy jual..
tp dog yg mahal la...tp sumpah sgt2 comel weyh..

after that..g lepak kat starbuck plak..
ha..bru sesuai ngn tajuk aku 2..
batak kejep weyh..
mane penah aku minum starbuck..mahal beb..
ta mampu aku..so dh nak nak p..
follow sudah..
order 1 air je,,then kongsi sudah..
dah kata sharing is caring..
2 pon mengah nak abs kan..
i2 je aku nak citer pon,,
tp mukaddimah,pnjang berjela..
haha

lets see the pic auwww~
lamanye la aku ta mam roti telur

muke org lapa tahap gaban..

sile tgok pp yg makin memboolat..tq ;)

gambar paling batak di dunia..air coklat 2 sedap..ta tipu

last skali,bersama askar tersyg,,azie tlg jelez..plz.. :p

ku bersyukur kepadamu..



alhamdulillah..
hanya i2 saja ucapan yg mampu aku panjatkan,,
syukur,rasa2nye,,hati dah ok,jiwa dh ok,minda pon dah ok..
bia la hati dan perasaan ni je yg merasakan sendiri..
hehe..
cmne aku spesifikasikan yg ia nye sudah ok?
aku makan manyau,asik makan jew..
2 makne nye aku senang hati..
pasni tade la org tego2 bdn aku susut ag,,hahamcm aku ckp kn
"kdg2 kite perlu berpura2 tuk kebahagian dan kesenangan org lain"

kdg2 ni,aku terpaksa pura2
utk tidak merisaukan family dan kwn2 aku..
tp skrg aku 100% sihat ok!!
no more crying2 no more miss2..
haha,,gd job!
teruskan membenci!!
ni je 1 cara yg mampu aku buat tuk terus lupekan dy,,
i'm sorry :'(
niat aku baik ok..

p/s:hope kehidupan baru ni lg tenang,,yeah!! sy bole blog dan berfb sesuka hati tanpa memikirkan perasaan org lain lg!