About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Thursday, October 28, 2010

ym ngan budak yg ngah sibok2 nak siap kan report..

aku dh habis idea nak merapu meraban,,
otak aku ni serabut ngn macam2 jenis msalh..
dah bosan nak tulis about the prob..
so aku rasa nak tulis entry yg comel2 ari ni :)
setelah sekian dan sekian lama aku ta bukak ym au..
semalam aku bukak ym,2 pon sbb pacek faris 2 nak off fb then suh chat memalui ym je la..
then aku pon,sign in la..
tp cm haram..ye la,dh lama ta bukak,sejak2 bape bln yg lps,ym pon dh mengong..
try la bebanyak kali,pas2 bru leh sign in,,
horray!!!
ta borak apa pon..
juz melepaskan kebosanan then kami men lukis2 :)

tgok jom!!
comel rite?aku yg lukis tau..faris hanya melukis bukit bukau jew :p