About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Wednesday, November 3, 2010

yang ditunggu dah sampai..yeaha!!



jgn nak yeaha2 sgt la..
mane nak cekau wet dekat rm650 tuk semester ni..
argh!!
pengajian rm200 pendaftaran rm420..
total rm620..
mane nak carik!!
ok2,ayah aku ada,,settle dah masalah..
tp masalahnye ni,nak mintak segan weyh,,
haha,,nsb bek la mak aku 2 seorng tg tersgt2 memahami..
i lup u mom~!

yang aku hangin weyh..
punye la dekat 2 minggu aku tgu surat 2..
last2 bile smpai seketul je..
buang wet pos rm2 jew..
sbb yg len2 suh refer kat dlm web PUO..
cm 2 bek ta yah nak bg feedback..
ta yah aku tgu lama2+risau ag..
uish,sal ta sama cm PSIS..
argh!! i miss PSIS..ttbe plak kan..

pe2 pon,misi utama,bayar yuran..
ayah! tlg sediakan duit,,
sy ta larat nak berdolak daleh lg..
ayah bg p ke x ke,sy tetap nak pg!!
fullstop!!
argh! haha :p

takdir..aku pasrah..

sungguh berat beban yang aku nak citer..
yang aku tanggung 2 ta kira ag..
huh..
perasaan2,aku penat la..
tau x?penat..
citer dh 8 bulan weyh,tp still ta abs2 ag..
bosan?ta payah ckp weyh..
sampai aku dh gile2 pnye pasrah..
aku rasa mmber baik aku c nawi 2 pon dh nyampah dgr sume citer2 aku..

korang baca pe yg tertulis 2..
nampak pe yg tertulis 2..
argh!! mau ta migrain aku..
tlg la jgn memperkotakkatikan (betul ke ejaan cmni) perasaan aku lg..
ta sanggup dah..
aku ni dh beria2 jd tabah..
di saat ni down balik..hukhukhuk..
ta bole2,,kne tabah..
past is past,life must go on..
aku pon ta tau nak gelah berguling2 or menangis..
tp aku hanya mampu mengugurkan air mata aku je,,
2 mmg sudah kelemahan aku..
ah! ta payah dipertikaikan lagi..

aku mmg menghitung hari jew..
nak lupe kan semua ni,
nak jd cm aku yg dlu..
tanpa de bayang2 dy..
aku yakin,andai ia dikatakan jodoh,
dy akan cri aku,dan allah akan mempertemukan kami..
walaupon ia ta kan pernah terjadi punye,,
ta sabar nak tinggalkan sume kesediahan selama 8 bulan..
nak tinggalkan kenangan yg terkubur disini,
mmg rasa syg 2 masih bersisa,
tp hati aku mmg dh hancur berkecai..
kalo di gam pakai gam uhu pon..
lom tentu leh bercantum..
cm 2 la berkecai nye hati aku..

mr R,
andai ko baca entry ni,
mula2 aku nak memohon ampun dan maaf,
aku tau,ko mst ta suke dlm erti kata lain 'mengamok' kalo aku luah pe2 dlm blog ni..
tp ko kne paham,ni adalah jiwa aku..
aku ta leh nak hipokrit,dr sebelum aku kenal ko,mmg ni adalah jiwa aku..
aku juga tau,ni adalah salah satu penyebab,retak nye hubungan kite..
tp sekurang2nye,aku masih diri aku,aku ta leh nak ikut sume kehendak ko..
blog adalah jiwa aku,walaupon aku tau tade sapa nak baca,tp ta pe la,,
sekurang2nye aku de teman tuk luahkan sume masalah aku,dan aku rasa lega..

aku berjanji ngn diri aku,disaat aku melangkah kaki keluar dr selangor ni,ini bermakna tamat la segala2nye,even friend pon,sbb aku ta sanggup dan ta bole nak teruskan ape2 ag(walaupon ni hanya la luahan luaran,tp dalaman bia allah je yg tau)..aku sgt kecewa dgn apa yg terjadi,,sgt weyh! cinta pertama mmg susah nak lupakan,ko adalah lelaki pertama yg wat aku tau pe i2 istilah perhubungan(couple) dan sumpah demi allah,aku sgt bahagia melalui saat2 selama 6 bulan tu bersama ko,tp allah nak menduga aku,aku redha walaupon perit tuk aku terima..terima kasih atas semua kasih syg,pengorbanan tu,ko tetap berada disudut hati aku yg paling dlm dan tiada siapa dpt gantikan nye.. :) bia allah je yg tau betapa ikhlas nye aku menyintai dan menyayangi ko..ko je yg tau pe sebab ko tinggalkan aku,walaupon aku sndri tau pe sbb musabab ko tinggalkan aku,cm aku ckp..aku mungkin ta kan jd wanita perfect yg ko nak..aku ta bole jd cntik,aku ta leh kurus..cm sume yg ko nak la,aku juz hanya bole berdoa,semoga allah mmberikan sume ciri2 tu pada ko,kebahagian ko adalah kebahagiaan aku..

tau x,perkara yg paling aku takut nak dgr..dan name yg paling takut aku nak tau..semua tu aku dh tau,cmne luluhnye hati aku,ta pyh la aku nak bgtau,begitu sgt cepat ko cri pengganti disaat aku berperang ngn diri sndri melawan semua perasaan yg dtg..it's too hard 4 me..aku masih berusaha ta mau amk tau sal ko,tp aku tewas,aku gagal,cm bangang kan..tp aku bersyukur kwn2 baik aku slalu berada disisi aku saat aku rndu kan ko..argh! lg aku merepek,aku berdenyut2 lak pale otak aku ni..pe2 pon,,life must go on!! ipoh!! i'm coming!!

lega aty aku,dpt tulis sume dalam ni..bia la pe nak jd,jd la kan,pe2 pon aku kne truskan idup gak,ta kan nak p mati lak kan..semoga diri aku makin kuat mengharungi hari2 yg mendatang..

mood:rasa nak telan postant 1 papan,sakit pale rasa cm nak pecah..



salam sayang,