About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Thursday, November 4, 2010

jom gelak guling2...hahahahhahaha

hahahhahahahahhaha..
aku rasa nak gelak guling2 sampai ke dapur weyh..
engat kan dah tade pe2 ni.,,
lepas la sume bnde,,
ta de makne nye..
still ada je ag prob..aduyai..pe la malang sgt nasib aku ni..
aku dh la ta bole weyh,kalo de kene mengena ngn that him..
aku mst tersentap..
ntah,naluri aku mmg cmni..
ta leh nak wat hape dah la..
2,3 ari lpas kusut about him..
adoyai,nyah..
cik reena,gelak guling2 sama2 jom..
what the fish!!!!

tlg la ya allah..
tamatkan la sume persengketaan ni..
amin :)

mood:perasaan aku saat ni bercampur,rasa gmbira,sedih nak gelak,,dan paling penting aku rasa menyesal know him..argh! kalo ta kenal dy,sume ta kan jd cmni,dan aku ta yah nak lari jauh2 tinggalkan sume yg aku syg kat sini,ta yah nak sakitkan aty aku,ta yah nak berperang ngn perasaan sndiri..MENYESAL weyh!!!!