About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Saturday, November 6, 2010

something wrong somewhare..




actually,bile dikorek n korek..
setelah berfikir sedalam2nye..
setelah kupas dan mengupas isu ni..
aku rasa cm ada 1 bnde yg pelik la
about that felling..
huh!
hanya allah yg mengerti segalanye..

td2 ko kol aku..
tau x,aku ta leh dgr sore ok..
ta bole,ko ta paham kew ha?
aku nak nagis,ko tau ta sakit nagis 2 cmne/
ko rsa sndri..

miss f,,
i ta tau nak luah kan kt sape td,sowi sbb nagis lg :(

dr pg bangun tdo,smpai la ni,ayaq mata ta mau bnti2,pasai noh?

thanks 4 everything's syg2ku :)

ta tau cmne nak ckp..
rasa tu hanya hati je yg rasa,,
syukur alhamdulillah,sekurang2nye allah mmber aku naluri yg kuat ngn mmber2 aku..
korang cm tau2 je kan,mslah aku mkn lama makin cm rubbish! damn!

pg2 lagi nurul dh kol,
nurul:ekin! siap,kol 11 aku amk ko..
aku:ha?kemana?ice room?
nurul:ta jd,sbb ta tau jalan..
aku:dh 2 kemane?
nurul:pyramid..

woaha..pyramid ag..
asal lately ni sume nak g pyramid ha?hehe
ye ah,jj bukit tinggi kan aku dh ta jejak..
mls dh aku nak g c2..nnti leh jd tahap menyampah tahap gaban lak..
actually,ta wat hape2 pon g pyramid,
juz mam pizza yg dh sekian lama mengidam..
then g bli handbag pas2 balik!!

pas2 balik tanpa arah tuju,nak singgah dtaran
cm awal lg,so pusing pnye pusing..tgok kat stadium
sal cm ramai org plak kan..
so singgah la,upe2 nye ada IT fair kat dlm stadium 2..
tp kat luar 2 de jual2..i like it..
so mlyang gak la wet aku bli selendang cotton..

pas2 singgah dataran,damn!! korang suke wat aku cmni kan..
dh tau aku ta suke tempat2 kenangan..
ceh! kteorg g sbb nak amk gambar je la,
bkn sbb tmpat kenangan ko..
okey fine..
tp tipu la kalo aku kate ta teringat..
korang siap2 ejek2 aku kan,,
ta gune pnye syg-syg's

pas2 balik je umah,cm biasa la aty ta tenang kan..
pdahal pg smpai kol 9.30pm..
ok je mood aku..
argh!
ta leh nak citer la..
sume perasaan bercampur..
geram,marah,rndu,bnci,nyampah..sume tu bercmpur..
nape la weyh,,
nak engat ko,utk apa kan?
tuk sakit kan aty aku lg,,
ego?g mati..

nsb bek la mereka2 slalu bersama dg aku tym aku nangis,ta tau la sampai bile nak nagis je,,sakit tau..

abg:adk tau la,abg ta suke tgok adk cm 2,tp dh ta tau nak wat cmne,,adk cube kuat eh..cube jd cm mane abg kenal adk masa sem 1 dlu..sowi sbb manyak2 sgt merisaukan abg..

miss f: alahai malu i,baru kenal,tp dh mcm lama kenal,suke la kenal ngn u tau..nnti kite jmpe kite borak2,nagis sama2 k,,manyak bnde yg ta abs citer ag 2,,

huh! bersyukur sgt walaupon allah ambil satu2 nye org yg aku syg,tp allah bg ramai org2 yg sentiasa besama2 ngn aku,2 pon ta reti bersyukur lg ke ekin oiii...ntah la,aku pon dh ckup2 kusut melalui bnde2 yg ta prnah selesai..gado baik,pas2 gado ag,pas2 baik ag..dan sampai bile ta tau la,,salah satu cara yg aku nampak,sorang kne beralah..dan org itu adalah AKU!! aku lagi,dr bercinta sampai la ni,aku je org yg asik beralah?ta pe la demi kebaikan kan..redha je la,,

pe2 pon,go2 chaiyok,,iklan dr pesanan penaja..citer korea bertajuk style kol 8.30pm dr monday - friday..layan weyh,,besh gak,citer about fasyen :p

(gmbar tgu dr nurul k)