About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Tuesday, November 16, 2010

salam aidiladha..


rendang,nasi impit,kuah kacang..
sume dh siap di hidang di atas meja,tinggal nak raya jew..
baju raya ta buat la taun ni..
mcm tiap2 taun buat lak kan.
ta sempat der nak g bli kain,,
hohohoho~
so pakai je la baju memane yg ado..
tp aku dh jait manik kat tgn 2,so nampak diffrent la kan.,.
auwww~
mst comel baju i..

td lalu depan surau au,
sal ta nampak pon lembu yg nak d korbankan 2..
mungkin gelap kot,ta pe2,sok je la lembu 2..
sblm dy kne sembelih..
hukhukhuk,,
sok gak nak g ngonjeng2 bersama askar2 tersyg..
pas2 kalo sempat nak g knduri kesyukuran umah aida..
nak mamam kambing bakaq,,fuh! meriah nokk raya kali ni..

nyway,selamat menyambut hari raya aidiladha kpd sume blogger sume..semoga apa yg di korbankan memberi sejuta pengertian dan penghargaan :)

oh! u make me smile..


auuuuwwww~
rasa di awangan2..
(saja mau berangan2,plz jgn kaco)

oh kamu! kwn yg terbaik,,
yg memahami aku di waktu ini,
thanks 4 everythings,rasa cm berat je hati nak g ipoh,,
auuwww~gedik lak,,
menghitung hari je ni nak mengangkatkan kaki ke ipoh..
yeaha!!!
everythings sume dh settle,alhamdulillah..
walaupon terdapat masalah gak la,,
leh lak bank leh salah tick kat situ "SEPARUH MASA"
padahal "SEPENUH MASA" la kan,,
so td ke BSN balik nak double confrm,then call poli balik..
nsb bek poli bole tukarkan jew,,
ok,ttbe rasa nak syg poli ungku omar 1 saat..

nawi sengal,aku syg ko..
engat 2 ngek..
if aku g ipoh pon nnti,aku n nina n aiman ta kan lupe ko..

mlm ni nak bermimpi bertemu mr right~

nyte!