About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Saturday, November 27, 2010

hati berbunga riang..


if hati dh cm 2,so harus la taip entry ni sambil dgr lagu kisah kita..
ok! perasan sendiri..wakakakaka
actually,lately ni manyak bnde2 yg hepi yg berlaku dlm idup ni..
mksd aku,bnde2 yg x wat aku ta kusut la..
sumpah! kwn2 aku la pling terbaik dlm dunia ni..
alahai! susahnye nak describe perasaan 2,,
tp skrg aku rasa bahagia + lengkap!
terbaik nokk...

semalam aku rasa dr pg smpai ke ptg dok ym ngn pacek oyie je..
perasaan??? op coz bahagia,,
bahagia ngn fall in love ta sama kan..
oh! kalo rasa fall in love again,mybe tidak kott..
tgu kat ipoh nnti la kot2 dpt prince charming *dush dush*

bnde ta leh blah,mintak share pic tp suh aku mule dlu,gilo ape,
hamik ko,aku bg sume pic ika,simpan la pic ika 2..eheehheee...
tp bile nak last2 tu bru,him say 'nak pic dy'(berada di awangan2 skjp,aha)
tlg lempang sy laju2,ttbe gedik plak kan..
aku ta tau nak update ape ni,so aku merapu meraban je la..
sila maafkan saya..tata~

Bebaskan harimu dengan cintaku
Ekspreksikan dirimu dengan laguku
Satukan mimpimu dgn mimpiku
Ini kisah kita...