About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Friday, December 3, 2010

MSK di Politeknik Ungku Omar(PUO)






salam..
hye u'olls,lama nokk aku ta update blog ni..al- maklumla,nama pon student baru,
so dh tentu2 sibuk ngn mgu MSK atau lebih di kenali dengan MINGGU SUAI KENAL..
disini aku story sepanjang perjalanan hidup sepanjang 4 ahri berada di PUO,ipoh ni..

selasa-30hb nov 2010

aku daftae sebagai pelajar intergrasi di PUO ni,mcm biasa la,juz daftar di dewan jubli perak pas2 amik barang2 MSK di dewan jubli perak,selesai tuk 1 hari berada di PUO,pas2 bergegas2 uruskan umah sewa,kemas2 bilik sume,then tdo tuk menjalani MSK besok..

rabu- 1 dis 2010

hari pertama MSK di dewan jubli perak..biasa la ,kene beratur dlu la kan,pas2 msuk dewan la..
dgr taklimat la hape ag,,sumpah!! ngntuk gila tapir ah,,

9.00 am:Taklimat MSK
10.30 am:taklimat peperiksaan
(rehat jap,dy bg mam roti ja)
11.30 am :taklimat
2.15 pm:taklimat jabatan penerangan (rukun negara)
pas2 dalam kol 5.30 sume bersurai,tym 2 hujan lak,dan kami terpaksa meredah hujan smapi ke umah dalam keadaan yg basah lenjun..

khamis-2 dis 2010

sama je cm semalam,wat barisan,pas2 masuk dalam dewan

8.30 am:taklimat MS ISO 9001 :2008
9.30 am: taklimat sukan,kokorikulum & kebudayaan
(dlm kol 10 lbey 2,break jap,dy bg mam roti,sadis kan?)
11.00 am: taklimat perpustakaan
2.15 pm:takliamt pelan intergriti nasional(PIN)
5.30 pm:berlatih nanyi lagu PUO dan lagu politeknik,sampai nak tercabut anak tekak aku..
berakhir sudah dlm kol 6 then balik redah ujan gak,tapi kali ni de penyelamat,sweater poli!!

jumaat-3 dis 2010..

berkobar2 tgu arini,sbb arini last MSK,suke2..

7.30 am:berkumpul then masuk dewan.
8.30 am:taklimat hal ehwal pelajar
9.30 am:taklimat disiplin
(kol 10 lbey breaka mam roti ag..bajet gler ah)
11.00 am:majlis penutupan..

kesimpulannye,nama pon MSK,mmg ah ta besh,tp yg ni lagi2 ta besh pnye MSK,ada ke kami dok bawah je bersila,kematu bontot aku,asal tym kat PSIS kami dok atas kerusi,mls nak komen lelebih,jap ag aku kne band lak ngn PUO..haha,pepe pon PSIS adalah yg terbaek! yeaha!!!