About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Monday, December 6, 2010

hari pertama ke kuliah..


1 je perkataan yg leh aku describe kat cni.."cm haram"
gle malang la aku jd warga PUO..
name je poli primer pas2 konon2 nak wat sistem U..
tp peraturan cm dak sek menengah,aku sek menengah pon ta ketat cm 2..

peraturan yg ta leh diterima pakai:

1.kasut nak tutup betol,ta mau lobang2 1 pon..
2.ta leh pakai inai,so aku kne kikis la,jari aku ni,,damn!

3.ta leh pakai emas..ni aku tade mslh la..tp poli len bole je aku rasa..
ada banyak ag la,yg diffrent gler ngn PSIS,mmg ta kan dpt ag la poli cm PSIS tu,walaupon poli 2 ta primer,tp ta memeningkan pale otak aku ni.. urgh!!! rasa nak tukar poli skrg!!

pas2 pg2 td la kne daftar modul la akn,dlm kol 9..
padahal aku dh bawak je e-daftar 2,tp dy kate,e-daftar aku 2 ta bole,nak kne yg ag 1..
pas2 aku pon patah balik la bagai ke umah sewa,g cri e-daftar yg dy nak 2,kot2 la terselit kan,tp mmg tade,dh jenuh aku pinggah..
so aku berani mati je la bg je e-daftar yg aku de 2.bile aku p bagi,aleh2 bole lak kan..*dlm aty..wtf !!!!!*
bayangkan dr jabatan ke umah sewa,pas2 ke jabatan balik yg hujung gler 2..
bayangkan skrg!!!!!!!!!!!!!! bayangkan!
jauh gile bangkai,dekat 20minit kot..

then,after abs pendaftaran kat jabatan..
nawi kol,yeaha2,,luahkan sume bnde kat dy,,ha,,amk ko,ta sanggup nak pendam dah,,wargh!! sampai turun air mata aku,mmg lain2 gler enviroment kat cni,sgt2 ta sama cm PSIS,sini manyak tekakan,lom blaja ag,dh rasa tekanan 2,abs 2 cmne nak fokus ni...*ko dgr la segala tangisan aku selama sebulan ni* terima kasih manyak2 beb :) memuah3..

pas2 perjumpaan ngn PA(penyelaras akademik)
ada 2 je td class database network n HCI..
class td,juz introduction of that subject..
lepas azab arini..
mmg sgt2 gampang arini..dem!