About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Wednesday, December 15, 2010

terharu kot :)

actually,aku ta kenal pon mmber ex aku ni kan..
aleh2 dy msg kat FB aku ckp,tahniah hanna,welcome to PUO..
tp sblm ni kenai2 cm 2 ja..
aku ta tau la dy tau ke x cerita kami yg kami dh clash 2 kan..
so aku mls la nak layan bnde2 yg aku sndiri ta tau..

pas2 smlm budak 2 chat kat aku kat fb la kan..
then soalan cmni "ko ta rndu kat r*** ke?"
ttbe aku tergamam jap..
ta tau tuk minggu ni je,dh bape ramai org yg sebut name 2..urgh!!
n ayat2 ta bole blah dy,berbunyi begini
"aku suke la tgok korang berdua,sweet.."
sila gelak beramai2..sweet celah mana pon ta tau la..
sour adalah kot..
so,aku sedapkan hati aku,mungkin dy melawak ja 2,,
ceit!

p/s:mls nye nak g class OOP kol 12.30 ni..argh!!