About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Monday, January 31, 2011

super duper happy!

firstly credit to my comeck sbb membawak aku berjalan2 tah kemane2..
dan membuat keje gile..

memula 2 hanya plan nak g mydin sek17,shah alam..sbb dy nak cr barang2 bebudak sekolah,,
al maklumlah,cikgu kan!!
setelah abs dan selesai2 mencari barang2 2 sume,perot lak rasa lapa,
pikir pnye pikir.so kami membuat keputusan terus ke klang prade..
dlm masa yg sama pon comeck nak g attend bufday party akk tempat keje dy kat KTV.
b4 that kami makan dlu kat food court sbb dh sgt2 lapa..
setelah abs sume2 urusan2 itu,
kami g karok jamban,ala,1 lagu rm1 tu..
memandangkan gegurl aku,karok x tunggu kan,x pew2..
so aku mmg dh tergedik2 sgt nak karok,so bantai la 20 lagu,hamek ko!!
then bile izhan dah msg dh kate otw nak ke jeram,,
aku n comeck apa ag,trus bergegas ke jeram gak la,,,

btw,thanks to comeck sbb melayan aku pd hari ni..to izhan also,thanks to much sbb open table, makan ikan bakar,,*chup chup*

aku x pernah order ketam,kalo makan ngn family aku,cm2 la rupenye org x prnh mam ketam,habis melumuih2..yg penting,puas!!!

sumber kebahagiaan jugak! tergedik sudah!! thanks god :)

Sunday, January 30, 2011

tanpa kekasihku;;

aku bukan nak wat post jiwang kat cni eh,,
juz nak post lagu agnes monica ni ha..
sampai wat ringtone nokk lagu ni..
kak mun la yg suh dgr ni,,,trus suke sgt2!!
jom layan..



p/s:memule mmg ada rasa dlm jalan cerita ni,tp dah lama2 dh jd sgt kuat dah..*clap hand*

Friday, January 28, 2011

terima kasih kerana mmbuat saya bahagia walaupun hanya 2 jam :)

harus ke nak tulis dlm blog kan *smbil angkat tgn kat bahu jelir lidah*
terima kasih kerana mmbuat aku rasa mcm mula2 kite bersama dulu..
terbayang kot,,haha..*tetiba*
semua nye aku dh redha,dah pasrah..
bia la kisah kita macam ni je,ada jodoh adalah..
cume aku je yg mmg dr dlu x leh dgr kalo dy sakit,,
mau mengelabah aku..
haha,sweet kan,gelimat!!!
2 sour name nye..
dah la,nyampah la,nak merapu meraban dlm ni..

p/s:sblm tdo 2,dy baca doa tido,aku aminkan :) pas2 aku berdoa pd allah,biarlah apa pon terjadi,bahagiakan lah aku dan dirinya..amin :)

Thursday, January 27, 2011

kau dan aku :)

Lirik Kau dan Aku:

BERLARI LARI AKU MENGEJAR MU DI DALAM MIMPIKU
BINTANG2 TERTAWA MELIHAT TINGKAH LAKU KITA BERDUA
SANG PURNAMA TURUT MENYINARI TAMAN CINTA KITA
INSAN TERTAWA KERIANGAN KERANA KITA SEDANG BERCINTA


SAAT PERTAMA KITA BERJUMPA ENGKAU MENINGGI DIRI
KATAMU AKU TAK LAYAK UTK MEMILIKI CINTAMU
TAK KU PEDULI KERANA ENGKAU YANG TETAP KU MAHU
AKHIRNYA KINI ENGKAU TELAH PUN MENJADI
MILIKKU


AKU TAKKAN PERNAH
MELUKAKAN PERASAAN
HATIMU
KERNA KU MENCINTAIMU

motiff??? BAHAGIA!!! haha

Tuesday, January 25, 2011

aku rasa sbb aku ni baik sgt sbb 2 sume nak pijak kpala aku..

sebab 2 semua melampau..
tade sorang pon nak tau apa yg aku rasa,
agak2 la aku senyap ta kate apa2..
depa pon wat suke aty jew..
aku pon x tau nak luah nak tulis ape,
sbb aty aku skrg ni sgt2 KECEWA..
bia la ALLAH je yg tau perasaan dan niat aku 2..
aku tau ramai yg terasa hati dgn keputusan aku..
tp aku tau..
aku salah ke x salah ke
kesalahan ttp di bahu aku,
so jalan yg terbaik,biar lah aku wat salah..
even aku rasa aku de hak untuk i2..
ye la,aku ni sapa kan,,
x hot macam bebudak lain..
aku hanyalah seorang gurl yg begitu kebudak2an..
yg cerewet,yg manyak songeh...

dan aku masih percaya "WHAT GOES AROUND , COMES AROUND".. tu lahhh yg aku namakan KARMA..

p/s:lebih rela x de sahabat dr ada,tp x reti menjaga persahabatan 2..sekian..

apa2 pon chill sudah..allah dh berikan kebahagiaan tu,walaupon dy bg pinjam kejap,tp aku sgt2 bersyukur,pe2 pon,aku tetap syg kwn2 aku smpai bile2...

sekarang juz pk nak balik je sbb dh rndu tahap gaban kat 2 org macek ni!!!!!

Sunday, January 23, 2011

sudah gila..

gile! gile! gile!
skrg pale otak aku mmg naik gile dgn test yg pelbagai2..
2 ta msuk kuiz2 ag..
ngn lecture2 yang manyak songeh ag...
ngan x leh catch up subjek
mau x pecah pale otak aku..
tekanan weyh!!
nak balik jmpe askar2 aku,,
nak hangout2,,
nak ngonjeng2,,
nak gosip2..

shawl baru bhai..shawl x basuh 2,sbb dh gedik2 sgt nak pakai,2 yg kembang semacam :)

ag 1 bnde gile yg aku gile skrg adalah SHAWL!!
tau x sekarang ni aku ngah sengkek..
sanggup aku ikat perot sbb wet aku dh rabak beli segala macam shawl..
pantang tgok shawl colour2ful yu,mmg terbang la wet aku..

sudah2 ag lama mata aku terbukak,
semakin gila aku rasa,,
dah la kat cni panas gile..
menggelegak sampai ke otak weyh!!
gile 100x

Saturday, January 22, 2011

meniti hidup yang penuh dgn kepura-puraan..



bg aku kan,kdg2 hdup ni kene hipokrit..
mungkin tuk menghepi kan diri sendiri???
x salah kan..?
pe2 la kan,org hanya tau merunding jari menentukan kesalahan jew,,
kite yg tanggung,
ada org tau,ta de kan3?
so juz go on with the life!!

ada rupe muke pura2 x? jom lempang laju2 *dush dush*

Saturday, January 1, 2011

AZAM TAHUN BARU 2011


macam biasa la kan,setiap kali masuk tahun baru ta kira la maal hijrah or new year.,,
kat hati ni mst ada azam..
tp kdg2 tu tersasar gak azam tu tade sume nye dpt dilaksanakan..
so,,azam aku tuk tahun baru ni adalah:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
  1. haruslah nak turunkan berat badan ag...haha,walaupon tahun 2010 tu dh trun smpai 52 kg(akibat makan hati,,ahaks) tp masih menyimpan angan2 nak trun sekurang2nye 50kg..
  2. nak belajar bersungguh,dh la subjek sem ni sume susah2,,nak tumpukan sepenuh perhatian dlm kelas..na moh berangan2 dah,,even lecture tu hensem giler..auww~
  3. nak lupakan rehan a.k.a bekas aku,nak lupekan sepenuhnye,nak buang dy terus dari hdup aku,ta moh pk2 or amk tau sal dy dah,,(azam yg ni je rasa cm lenah sikit,sal eh)
  4. nak mulekan kehidupan yg baru dgn membuka hati menerima org lain(harus ke??)
  5. nak jd anak yg dpt membahagia kan mak ayah,na moh menyusahkan mak ayah dgn meminta duit yg banyak,oleh it,ptptn!! cpt la msukkan wet ke akaun saya!!
tu je la azam aku wat masa ni,hope sgt2 dilaksanakan dgn sebaik2 mungkin segala bagai azam 2,jgn nak hangat2 taik ayam jew..haha