About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Tuesday, January 25, 2011

aku rasa sbb aku ni baik sgt sbb 2 sume nak pijak kpala aku..

sebab 2 semua melampau..
tade sorang pon nak tau apa yg aku rasa,
agak2 la aku senyap ta kate apa2..
depa pon wat suke aty jew..
aku pon x tau nak luah nak tulis ape,
sbb aty aku skrg ni sgt2 KECEWA..
bia la ALLAH je yg tau perasaan dan niat aku 2..
aku tau ramai yg terasa hati dgn keputusan aku..
tp aku tau..
aku salah ke x salah ke
kesalahan ttp di bahu aku,
so jalan yg terbaik,biar lah aku wat salah..
even aku rasa aku de hak untuk i2..
ye la,aku ni sapa kan,,
x hot macam bebudak lain..
aku hanyalah seorang gurl yg begitu kebudak2an..
yg cerewet,yg manyak songeh...

dan aku masih percaya "WHAT GOES AROUND , COMES AROUND".. tu lahhh yg aku namakan KARMA..

p/s:lebih rela x de sahabat dr ada,tp x reti menjaga persahabatan 2..sekian..

apa2 pon chill sudah..allah dh berikan kebahagiaan tu,walaupon dy bg pinjam kejap,tp aku sgt2 bersyukur,pe2 pon,aku tetap syg kwn2 aku smpai bile2...

sekarang juz pk nak balik je sbb dh rndu tahap gaban kat 2 org macek ni!!!!!

No comments: